TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubačka muzika za privatne žurke i veselja

Često nas pozivaju na privatne žurke i na privatne veselja koja ne spadaju u klasične proslave to jest u proslave povodom rođendana, proslave punoletstva, venčanja i veridbe.

Trubački orkestar Marka Danića - Trubači za svadbe

Naš trubački orkestar najbolji u Srbiji koji svira najkvalitetniju trubačku muziku se uvek odaziva na proslave i na žurke.Ukoliko želite da imate trubače čisto za svoju dušu i da se veselitr sa svojim najbližim prijateljima koji su se okupili kod vas i žele da uz dobru hranu i lepo piće uživaju uz trubačku muziku.

 

Trubači za veselja sviraju rođacima mladenaca

Mi smo najbolji orkestar za ovu namenu jer dolazimo u vaše privatne objekte, kuće ili druge prostoe kao što su apartmani i sviramo najkvalitetnije i najlepše pesme koje vi i vaši gosti poželite.

Ako želite da uživate uz trubačku muzik, ne morate imati neki poseban povod. Važno je da imate želju da slušate i da se veselite uz najbolju muziku trubača. Najbolji trubači Marka Danića, orkestar koji je osvojio mnogobrojne nagrade na festivalima trubačke muzike je vama na usluzi i po vašim željama sviramo sve pesme koje vi volite da slušate.

Pozovite nas i mi ćemo u dogovorenom trenutku doći u bilo koji grad ili mesto u Srbiji kod vas na privatnu proslavu, na privatno veselje i za vas svirati najlepšu muziku po vašoj želji.

Naš orkestar ima najveći repertoar pesama koje možete poželeti da čujete a da bismo vas podsetili sve lepe muzike, na našem sajtu smo napravili repertoar pesama sa najboljom muzikom do sada.

Trubači za veselja na moru

Trubači Marka Danića su orkestar sa višegodišnjim iskustvom na najvećim proslavama u Srbiji i Evropi. U dogovorenom trenutku na vašoj privatnoj proslavi ili veselju sviramo najlepše pesme po vašem izboru. Vi i Vaš i gosti kao i ukućani ćete biti izuzetno zadovoljni najlepšim pesmama našeg trubačkog orkestra. Zato nas pozovite i uživajte u najboljoj muzici koju za vas svira orkestar najboljeg trubača Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi