TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Lazarevac

Trubači Lazarevac

Lazarevac Trubači
Lazarevac, fontana kod biblioteke

Lazarevac, fontana kod biblioteke

Lazarevac zna da je trubački sastav Marka Danića najbolji sastav u Srbiji, svaki provod za pamćenje u Lazarevcu i celoj okolini. Punoletstva, krštenja, rođenja, mature male ili velike, slave i svadbe i sve druge svečanosti, za Vas je tu trubački sastav višestrukog pobednika i učesnika redovnog u Guči, najbolja truba Guče, osvajači Vlasinskog kola i sveprestižne nagrade jer ,i smo najbolji trubači Srbije.

Okolina i ceo Lazarevac pamti pesmu iz trube naše na svim događajima, Vaš poziv za najbolje trubače i orkestra garantuje najbolji provod i zabavu za svaki Vaš veseo događaj da bude još glamurozniji.
Svadbe su najbolje kada je tu najkvalitetniji trubački sastav Marka Danića, muzika je najbolja po želji mladenaca i svatova, idemo po mladu i sa svatovima, sviramo želje Vaše pratimo a imamo i širok repertoar svih pesama, od starih kola i drugih starih pesama narodnih, do svih zabavnih i narodnih melodija domaće i strane muzike, ispunjavamo sve Vaše želje za dobrom pesmom.

Domaćini i kumovi, slavljenici, idemo sa vama u susret svakoj Vašoj želji za pesmom koja iz naših truba i tima profesionalaca, veselje čini najboljim u Lazarevcu i okolini.
Sviramo sve pesme koje poželite, kvalitetno i najbolje, prilagođeno Vašim zahtevima da svaki i ton iz najboljih truba Srbije zvuči kao poziv na najbolju zabavu.
Za Lazarevac i sva okolna mesta, sa u sreći prihvatamo poziv i rado se vraćamo po Vašem pozivu, jer gde mi sviramo ostavljamo dobru atmosferu sa najvećim timom profesionalaca u Srbiji na trubi.
Svirali smo u svim poznatim restoranima, diskotekama, splavovima, noćnim najvećim klubovima… Na otvorenom ili pod šatrom, sa nama, pesma iz trube daleko se čuje.

Ni jedna nova godina, slava kod domaćina ili celog mesta ne prolazi bez orkestra Marka Danića i svaki trubač daje najbolje od sebe da pesma bude lek za dušu.
Uvećajte svoj uspeh i proslavu većom sa trubama i profesionalnim sastavom Marka Danića koji sa profesionalcima, orkestrom, svako veselje napravi za pamćenje.
Kontaktirajte nas i i proslavite uz najveseliju muziku u Lazarevcu i okolini, za Vas postojimo da na uvce odsviramo, najbolji trubački sastav, trubači Lazarevca Marka Danića.

Svirali smo uz najveća imena naše estrade, sviramo sve pesme od tradicionalnih izvornih, do savremenih pa i stranih popularnih pesama pa i samog Jazz-a.
Slavljenici ili ako želite da iznenadite dragu osobu, sa nagrađivanim orkestrom koji okuplja Marko Danić, sve proslave, žurke i zabave ostaju kao najbolja uspomena, Zato ne tražite dalje, najbolji trubački sastav je pred Vama, pozovite nas i uverite se i imaćete najbolju proslavu bilo kod događaja o kome će se dugo pričati.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi