TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Sremska Mitrovica

Trubačiki orkestar Sremska Mitrovica

Sremska Mitrovica Trubači

trubaci Sremska Mitrovica

U jednom od najstarijih Vojvođanskih gradova, u Sremu, sa bogatom istorijom, trubači Marka Danića kao najbolji trubački orkestar u Sremskoj Mitrovici i okolini, uvek dolaze i više puta u godini prave nezaboravne zabave i ponovo kod istih domaćina za različite proslave.

Kao što je Sremska Mitrovica sa dugom tradicijom, tako je i truba sve prisutna u narodu i pre nastanka ovog lepog i bogatog grada. Rimljani i drugi drevni narodi su kao najznačajniji instrument imali upravo trube, svoje proslave i slavlja nisu mogli zamisliti bez prodornosti ovog instrumenta.

Baš kao i danas, u Sremskoj Mitrovici i svim okolnim mestima, truba se rado čuje kod svih, zato postoje i najbolji trubači u Srbiji, orkestar Marka Danića sa svih 10 članova trubača, jedini mogu učiniti najbolji provod kada odluka za muziku treba da se donese, i to ne samo među trubačima, nego i za bilo koju muziku, jer mi smo najbolji za veličanje Vašeg događaja i trubama možemo sve.

Trubaci za svadbe orkestar Marka Danica

Samo poželite, za Vas i Vaše goste, da pred Vama izvedemo jedno od kola za koja smo nagrađivani kao najbolje izvedbe, a kao najbolji i najpopularniji orkestar u Guči, i Vašim gostima biće jasno zašto smo najbolji, pa neka Vaše slavlje ostane zapaženo i najbolji provod u Vašem gradu koji se pamti.

Trubači za svadbe Sremska Mitrovica


Izlazimo u susret svakoj Vašoj želji
, od svadbi do raznih drugih proslava, samo predložite, imamo iskustvo preko 20 godina na svim veseljima, od nošnji, do iznenađenja na žurkama u bilo koje doba dana i noći. Pesme su spremne, pažljivo birane za svaku zgodu, a sa Vašim predlozima, veličanstveni događaj može da počne odmah.

Evropa cela, veliki gradovi, prestonice, diskoteke, noćni klubovi, splavovi, bili smo svuda, svi su nas čuli više puta. Ne ostavite neizvesno vaše slavlje, osigurajte najbolji provod uz Marka Danića, prve trube Srbije i najbolji trubački orkestar.
Pored Guče, estrada cela, „Žikina šarenica“ i DJ-evi, svoju publiku su do vrhunca dovodili, i raspoloženje za prepričavanje jer smo mi nastupali.

Obradujte sve iz Sremske Mitrovice, najboljom muzikom, najveći repertoar pesama i kompletnom ugođaju koji sami možete da kreirate sa našim trubama, neka Vas pamte, i Vi budite zadovoljni kao nikad pre, jer sa Vama su najbolji trubači Srbije i Marko Danić.

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 3: 063.84.48.891

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi