TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Lapovo

Trubači Lapovo

trubaci lapovoSvaka regija, deo države, bilo Srbije ili Evrope, ima svoj instrument kojim slavi srećne dane, Lapovo i Šumadija cela, nije se dvoumila kada je trubu i orkestar Marka Danića izabrala za česte goste svojih slavlja. Nije slučajno da baš naš trubački tim profesionalaca od 10 najboljih trubača u Srbiji, u Šumadiji, uvek najbolja veselja prave. Mi smo najbolji trubači u Srbiji, a to kaže i žiri u Guči.
Na trubi, Marko Danić, koji je inače nosilac pobede kada je u pitanju najbolja truba Srbije, izveo je „Vlasinsko kolo“, najbolje i poneo titulu za najbolje izvođenje. Najbolji smo u više takmičenja, i publika nas bira i preporučuje, jer gde mi nastupamo, mesta slobodnog nema, naša truba, pesma koju izvodimo, dajemo sve od sebe, i svaki član svojim tonom čini da smo uvek najbolji, za Vas.

Lapovo Trubači

Oduvek kroz istoriju, trube su bile simbol prestiža, njen zvuk se poznao na daleko, ceo svet pamti pobete, slavlja, veselja razna, kada truba se oglasi. Zbog specifičnog zvuka koji truba proizvede, svaki čovek srce opusti i ruke same krenu u vis, jer prodoran zvuk i visok ton, pesmu čini kao novom svaki put i jedinstvenom. A kada te pesme izvode najbolji trubači u Srbiji, doživljaj je jedinstven i svaki put kada nastupamo, poseban ugođaj i uvek najbolji za Vas i Vaše goste.
Lapovo voli dobre provode, i kada se slava obeležava, kada želite da iznenadite Vama dragu osobu, kada je provod tu, tu smo i mi Vama već poznati, najbolji trubači Srbije Marka Danića. Naše iskustvo i kvalitet, utvrdili smo na mnogo nastupa, preko cele Srbije, na svim festivalima i događajima, a čuli su nas i Hrvati, Bosanci, Rumuni, Crno gorci, Austrijanci, francuzi, Nemci i Švajcarci u svojim državama, kao i drugi gradovi širom Evrope. Isto kao i u tim gradovima, i najboljim hotelima, restoranima, tako i u Lapovu i Šumadiji svoj, dajemo zadnji atom umeća i zato nas ponovo zovete kod Vas.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

Neka najbolji orkestar trubača u Srbiji, koji su bez daha ostavili publiku i gledaoce „Žikine šarenice“ i na Vašem veselju raspolože svakog gosta, jer Vi zaslužujete samo najbolje, za Vas, rado odazvani, najbolji trubači Lapova i Šumadije, trubački orkestar Marka Danića.

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi