TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Obrenovac

Trubači Obrenovac

trubaci ObrenovacMarko Danić, muzičar profesionalni trubač, predstavlja svoj orkestar najboljih trubača u Srbiji. Obrenovcu smo na daleko poznati, pamte naše nastupe najveći događaji, sviramo za Obrenovčane i mesta u okolini, godinama smo prisutni na svim najboljim slavljima, poput svadbi, rođedana, nema te veridbe koju Obrenovac nije slavio uz trubu, a najbolje trube, najboljeg trubača u Srbiji Marka Danića, veselile su goste i na rođendanima, svim Vašim pobedama, radost sa slave čuje se danima posle naših truba. I svaki događaj u Obrenovcu, koji ste čuli da je najbolje proslavljen, kako dolikuje, znajte, tu je bila truba najboljeg trubača i tima profesionalaca višestruko nagrađivan, orkestar Marka Danića.
Po želji domaćina, kuma, idemo za svatovima, kako običaji zahtevaju, po mladu ili voljenu osobu, uz pesmu truba najboljeg orkestra, vesele se svi, od navijača do gradskih proslava. Prodoran zvuk, koji veselje pokreće, trube kada su u rukama našim, osete Obrenovčani svo iskustvo dugogodišnje, sve nagrade naše, i one pesme koje smo sa zvezdama naše estrade izvodili, na Vašem veselju, podjednako zvuče. Jer zbog Vas smo tu, najbolji sastav trubača, godinama, 10 profesionalaca na trubi pod palicom prve trube Srbije, Marka Danića.

Obrenovac Trubači

Nije lako domaćinu da napravi izbor najboljih pesama, jer mi sviramo sve pesme, velik broj je na našoj ponudi za Vaše slavlje, zato, po Vašem predlogu i zahtevu, pravimo najbolji redosled pesama da baš Vaše slavlje u Obrenovcu se začuje iz truba najboljih u Srbiji, i učini da Vaši gosti uživaju u jedinstvenom doživljaju samo na Vašoj proslavi.
Često Obrenovčani, po savetu svojih najbližih, koji su nas već čuli, naše nastupe, preporučuju opet trubače Marka Danića, takve događaje već poznate po Srbiji celoj, Evropi i najvećim gradovima, žele ponovo da osete i uz muziku Pobednika u Guči, svoj dan, veridbu ili rođendan, svaki Vaš radostan događaj, upamte sa svim gostima, pesme iz najboljih truba u Srbiji, orkestra najboljeg u Obrenovcu i svim mestima u okolini.

Obrenovački trubači

Rado se ponovo vraćamo u najveće i poznate splavove, noćne klubove, diskoteke, stadione i sa Vama nove godine i svaku pobedu, sa Vašim željama, u Obrenovac vraćamo najbolji zvuk koji samo iz truba i iskustvom od više od 20 godina, pred Vas sviramo.
Pitajte svoje komšije, brata ili sestru, zašo se na njihovim slavljima ljudi dobro provode, i koji su to trubači njih i goste njihove oraspoložili do zadnjeg gosta do zore, odgovor je samo jedan i uvek isti, najbolji trubači u Srbiji, orkestar porfesionalnih trubača Marka Danića.

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

 

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi