TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Ćuprija

Trubači Ćuprija

Ćuprija Trubači

trubaci cuprijaOkolina cela Ćuprija grada, zna za svoje najbolje trubače, mi smo najbolji trubači u Srbiji.
Naše pesme slušali su mnogi, redovno smo u Guči, gde smo više puta osvojili „najbolju trubu Guče“, kao i pobednici „Vlasinskog kola“.
Svako u Ćupriji zna, da je nastup u emisiji „Žikina šarenica“ bio najbolji, a sa mnogih bina naših poznatih estradnih umetnika, čule su se i najbolje trube, orkestra Marka Danića, najboljeg u Srbiji.
Kada za svatovima ići treba, neka se čuje najbolja muzika iz truba profesionalaca najboljih trubača Srbije.

Kada kum ili domaćin, pesmu traži, nema one koju mi ne sviramo, liste pesama imamo spremne, repertoar je velik, ali Vaša želja je za nas izazov da Vaše veselje ugodi muzika samo najbolja, od starih narodnih pesama, preko kola tradicionalnih, do moderne domaće narodne i zabavne muzike, kao i strane numere, pa čak i Jazz muzike.
Uz pesmu iz najboljih truba uvežbanog godinama, najbolji trubački orkestar u Srbiji, uveseljava celu Ćupriju i svu okolinu, restorani, klubovi, diskoteke, pamte najbolje provode uz nezaboravne zvuke naših truba.
Srbija cela zna da smo najbolji,i inostranstvo, kao i svi poznati splavovi, događaji razni, festivali i šatori.

Nebom se orila pesma iz naših truba, najboljih u Srbiji, orkestra Marka Danića, do zore uvek, samo da veselje Vaše, najbolje i najlepše bude.
Kada estrada želi da bude najbolja, zove najbolje trubače Srbije, dolazimo i pružamo podršku svim našim najvećim zvezdama i zajedno nastupamo, Dj-evi su nas zvali, jer samo sa nama, žurka bude nezaboravna.
Uvek se radujemo da Vašu proslavu, od veridbe do venčanja, rođenja deteta i krštenja, preko rođendana, matura malih i velikih, proslava svake diplome i iznenađenja, uveličamo jedinstvenim tonovima i pesmom iz naših truba, i zaslužujete samo najbolje, a to smo mi, najbolji trubački sastav Srbije a sa vama u Ćupriji i okolini celoj, orkestar Marka Danića.

Očekujemo Vaš poziv, zato smo tu, ne oklevajte jer najbolje trube baš Vas čekaju, spremne kao veličanstven vatromet, zasijaju čarobnim zvukom na svakoj vašoj proslavi i veselju, jer Ćuprija cela zna, da Marko Danić i orkestar njegov, najbolje od svega pravi.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

 

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi