TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Žagubica

Trubači Žagubica

Žagubica Trubači

trubaci ŽagubicaPostoje razni instrumenti, umetnici na svojim žicama ili harmonikom pokušavaju da podignu atmosferu, uvek nešto nije dovoljno, zato trubači, znaju kada treba ući i podići i zadnjeg gosta, da sa domaćinima, kumovima, uz zagrljaj, budu veseli kada Marko Danić, sa najboljim trubačkim timom, povede pesmu i okrene veselje, podigne do vrha zadovoljstvo sa svakim tonom trube.

Kada truba zasvira

Nije slučajno da se truba čula na raskošnim dvorovima još Rimske imperije, kroz vekove, preko svih kontinenata, na prostorima Srbije, svako slavlje ne može da se zamisli bez pesama iz ovog instrumenata uz koji su i vojnici i kraljevi, seljaci i vlastodržsci jednako uživali i čaše prislanjali kada truba zasvira.
Zato ne treba bilo koga tražiti, samo najbolje, kako i zaslužuje Vaša proslava i okupljanje, a najbolji smo mi, trubački orkestar Marka Danića sa izuzetnim muzičarima, trubačima koji iz godine u godinu odnose nasveće nagrade na svim takmičenjima gde odsviraju čuveno „Vlasinsko kolo“, ili kada se začuje truba Marka Danića, biva proglašena za prvu u Guči.

Najbolji trubački orkestar Srbije

Da, pred Vama je najbolji trubački sastav u celoj Srbiji, i šire. Gde se sve nije čula melodija truba ovog orkestra, od svih najboljih i najvećih festivala, do velelepnih zdanja hotela i dvorova, preko vašara i splavova, uvek su nas zvali da ponovo osete žar koje nosi veselje kada najbolji trubači sviraju.
Evropa cela, svi gradovi, videli su nas podjednako dobro kao i Srbija, od prvih komšija Hrvatske i Bosne i Hercegovine, preko Crne gore i Rumunije, put pesme do Francuske i Švajcarske, najbolji trubački orkestar Srbije, nastupao je i svaki put sve bolji, zbog Vas.

Veliki trubački repertoar

Pozovite i poslušajte pesmu koju volite, izaberite po želji redosled kojim će Vaši gosti, voljena osoba, brak ili matura, biti nadaleko poznata i pamćena jer su trube Marka Danića, sa 10 najboljih trubača i godine iskustva doprinele da radosti kraja nema i veselju granica, preko dana i noći.
Uvek smo za Vas slobodni, prodorni i visoki tonovi svojstveni samo trubama, pogađaju najjače srce, a kada to rade najbolji, onda Žagubica cela, i mesta oko nje od Bliznaka do Suvog Dola, žale što je noć kratka za sve pesme i velik repertoar koji sviramo.

Kontaktirajte nas, u vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

 

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi