TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Kladovo

Za trubači Kladovo čuli su svi jer orkestar Marka Danića poznat širom Srbije. Mnogobrojna publika je pratila naše nastupe na koncertima sa poznatim estradnim umetnicima kao i na televizijama. Nastupali smo u rijalitiju Parovi, Žikinoj Šarenici na RTS-u. Na mnogim manifestacijama, narodnim okupljanjima, slavljima i veseljima zvuci naših truba čuju se do kasnih večernji sati.

Odlična atmosfera uz trubači Kladovo

Atmosfera na slavljima je sjajna kada nastupaju trubači orkestra Marka Danića, vrhunskog trubačkog umetnika i višestrukog pobednika festivala u Guči.

Kao iskusan orkestar koji postoji više od 20 godina nastupamo na svim slavljima na kojima želite najbolji provod. Dolazak trubači Kladovo garancija je da će slavlje biti uspešno a društvene mreže brujati od fotografija i video snimaka koje će gosti sa zadovoljstvom deliti na svojim profilima.

U naš kvalitet se možete lako uveriti kada čujete kako trubači Marka Danica zvuče u parovima kao i na mnogim drugim nastupima koje možete pronaći na YouTube. Možete videti i reakcije gostiju kada trubači ulaze u svečanu salu.

Nastupamo kad god vi želite

Trubači Marka Danića nastupaju u svim trenucima slavlja kada vi to poželite. Način našeg sviranja, tempo kao i repertoar ćemo prilagoditi vašim zahtevima i odabrati one pesme za koje znamo da gosti najviše voletu. Možete da napravite i spisak pesama koje želite da se sviraju u određenim trenucima na vašem slavlju a takođe možete i tokom samog događaja zatražiti da sviramo određene pesme kojih se setite u tom trenutku.

Bilo da je vaše veselje malo ili veliko uz trubači Kladovo slavlje će garantovano biti najbolje. U to su se uverili svi domaćini kod kojih smo nastupali, na veseljima i svim drugim srećnim i radosnim događajima. Mi smo uvek tu, spremni da odgovorimo na svaki vaš poziv. Osim što nastupamo kada se svatovi okupljaju kod mladoženjine kuće, prate svatovi prilikom odlaska po mladu, kada se mlada izvodi iz kuće, kao i nakon građanskog i crkvenog venčanja, trubači Kladovo najavljuju i iznošenje torte pred goste.

Trubači sa poznatim

Naš orkestar je ostao upamćen po tome što najbolje ume da najavi tortu sa pesmom i energijom koja je uvek dočekana aplauzima svih prisutnih gostiju. Mladenačka torta uz pratnju prvaka festivala u Guči se unosi u salu u svečanoj atmosferi.

Sviramo upravo onda kada vi želite i onoliko koliko tražite. Kada slavlje bude na vrhuncu trubači se na vaš znak polako izlaze iz sale ostavljajući svatove u odličnom raspoloženju.

Nenadmašni smo u izvođenju svih pesama i kola trubačke muzike.

Naš repertoar obiluje pesama svih žanrova i zato pozivom našeg orkestra možete biti sigurni da će gosti na vašem slavlju uživati a da ćete vi biti ponosni domaćin i slavljenik koji će dobijati pohvale svih zvanica.

Angažuje najbolje trubače

Pozovite nas, pošaljite nam poruku i budite sigurni da ćemo ispoštovati svaku vašu želju. Javite nam se i uživajte u slavlju uz majstore trube orkestar Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi