TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Subotica

Trubači Subotica

Sremska Subotica

trubaci Subotica

I ako je Subotica na samom severu naše zemlje, kada najbolji trubači krenu, svi imaju osećaj kao da su u centru države, jer mi stvaramo takav dojam, da ste Vi i Vaši gosti, u epicentru najbolje muzike i veselja, trubači Marka Danića.
Subotičani su nas stotine puta već slušali, na predloge Vaših komšija, prijatelja, i najdražih, koji su već bili na nekom događaju gde je Marko Danić vodio pesmom, budite i Vi na svom veselju na najboljoj žurci ne samo u Subotici nego u celoj Vojvodini, Srbiji, i saznajte zašto nas zovu i velelepni lokali po celoj Evropi.

Za pesme više ne morate da brinete, jer mi sviramo sve, svaka želja koja do nas dođe, biva momentalno sprovedena u delo, i najleša varijanta izlazi iz naših pobedničkih truba. Garan za kvalitet i raznolikost pesama koje sviramo, su brojne nagrade u Guči, prva mesta za najbolje izvedene tradicionalne pesme u velikoj konkurenciji, naši nastupi sa estradnim velikim imenima i pojavljivanje u njgledanijim Tv emisijama, osim toga, za Subotičane smo u ovom naboljem sastavu u Srbiji već 20 godina.
Naših 10 profesionalaca, redovnim pobednicima na saboru trubača, izvešće svoj performans kako najbolje zna, jer Vi i Vaši gosti samo najbolje zaslužujete. Bilo da je svadba, veridba, krštenje, ili pak rođendan, slava, ili nove godine, ako želite iznenaditi dragu osobu, domaćina i kuma, za proslavu mature i diplome, ne tražite dalje, ne dozvolite da taj jedinstven dan prođe bez najbolje muzike i najboljih truba u Srbiji, fantastičnog sastava trubača Marka Danića koji inače nosi tituli najbolje trube Srbije.

Na predloge i želje Subotičana, i svih okolnih mesta i u Vojvodini celoj, pomno pratimo i svakog gosta, da svi budu zadovoljni, poštujemo i umemo da ispratimo tradiciju, muziku koja je Vama po volji.
Samo jedan kratak poziv, i sve imate u svojim rukama, najbolje muzičare, najbolje instrumente, sve pesme, za sva slavlja i zagarantovan najbolji provod toga dana i sećanja će ostati večna, za Vas i sve Vaše goste i najmilije, jer sa Vama su uvek Marko Danić i najbolji trubački orkestar u Srbiji.

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 3: 063.84.48.891

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi