TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Ub

Trubači Ub

Ub Trubači

trubaci ubUb prelepi i njegova okolna mesta, sećaju se dobrih provoda sa trubačkim sastavom Marka Danića i znaju da je najbolji sastav u Srbiji, provod najveći u Šapcu i svoj okolini.

Punoletstva, krštenja, rođenja, mature male ili velike, slave i svadbe i sve druge svečanosti, za Vas je tu trubački sastav višestrukog pobednika i učesnika redovnog u Guči, najbolja truba Guče, osvajači Vlasinskog kola i sve prestižne nagrade jer ,i smo najbolji trubači Srbije.

Ub je više puta uživao uz Muziku iz trube naše na svim događajima, Vaš poziv za najbolje trubače i tima uvežbanog na trubi garantuje najbolji provod i zabavu za svaki Vaš veseo događaj da bude još na većem nivou.

Glamurozne svadbe u Ubu čule su orkestar Marka Danića, muzika po želji mladenaca i svatova, svi zajedno po mladu i sa svatovima, sviramo želje Vaše pratimo a imamo i širok repertoar svih numera, od kola izvornih i drugih starih pesama narodnih, do svih zabavnih i narodnih melodija domaće i poznate strane muzike, ispunjavamo sve Vaše želje za dobrom pesmom.

Kumovi ,Svatovi, Slavljenici i, sa domaćinima, idemo sa vama u susret svakoj Vašoj želji za pesmom koja iz naših truba i tima profesionalaca, veselje čini najboljim u Ubu i okolini.

Najbolje Pesme sve koje želite, kvalitetno prilagođeno Vašim zahtevima da svaka melodija od najboljih trubača Srbije zvuči kao poziv na najbolju zabavu.

Često u Ubu i svoj njegovoj okolini, u sreći prihvatamo poziv i rado se vraćamo po Vašem pozivu, jer gde mi dođemo, ostavljamo dobru atmosferu sa najvećim timom profesionalaca u Srbiji na trubi.

Možda ste nas čuli u svim poznatim restoranima, diskotekama, splavovima, noćnim najvećim klubovima… Pod nebom ili pod šatrom, sa nama, pesma iz trube daleko se čuje.

Nove godine uz nas su senzacija, slava kod domaćina ili celog mesta ne prolazi bez orkestra Marka Danića i svaki trubač daje najbolje od sebe da pesma bude lek za dušu.

Proslave kao nove godine većom učinite sa trubama i profesionalnim sastavom Marka Danića koji sa profesionalcima, orkestrom, svako veselje napravi za pamćenje.

Čekamo Vaš poziv i da proslavite uz najveseliju muziku u Ubu i okolini, za Vas postojimo da na uvce pevamo, najbolji trubački sastav, trubači Mladenovca Marka Danića.

Proslavljeni sa imenima naše estrade, sviramo sve pesme od tradicionalnih izvornih, do savremenih pa i stranih popularnih pesama pa i samog Jazz-a.

Slavljenici ili ako želite da iznenadite dragu osobu, sa nagrađivanim orkestrom koji okuplja Marko Danić, sve proslave, žurke i zabave ostaju kao najbolja uspomena, Zato ne tražite dalje, najbolji trubački sastav je pred Vama, pozovite nas i uverite se i imaćete najbolju proslavu bilo kod događaja o kome će se dugo pričati.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 061.16.14.303
Telefon 3: 063.84.48.891


[/cherry_col_inner]
[/cherry_row_inner]
[/cherry_col]
[/cherry_row]

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi