TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Kopaonik

Trubači Kopaonik

Kopaonik Trubači

trubaci kopaonikIzvorne pesme koje potiču iz ovog kraja, Kopaonik sa svim mestima svojim, najbolje sviraju trubači Marka Danića.
Još se pamte proslave novih godina na beloj planini, pesma više svira se za sve goste, samo želja vaša, izgovorena, i pesma kreće iz najboljih truba Srbije.
Kopaonički domaćini, za svoje godišnjice uvek zovu nas i najbolju trubu Srbije, Marka Danića. Više od 20 godina, sastajemo se na svim proslavama, najbolji tim trubača, od 10 članova, pobeđuje u Guči, i kao najpopularniji orkestar, ponovo se vraća na Kopaonik po pozivu zadovoljnih slavljenika, rođaka, kumova i svih koji žele da opet se provedu najbolje uz naše trube.
Mi sviramo i nastupamo gde god nas pozovete, prilagođavamo repertoar po Vašem zahtevu, sviramo sve pesme, nema tog probirljivog gosta kojem nismo posvetili sav trud i kvalitet koji imamo.

Repertoar pesama je velik, imamo spremne pesme za Vas da veselje odmah počne, a možete nas kontaktirati, predložiti, i pesme po Vašoj želji ili dragoj osobi, sviramo sa radošću, najbolje, jer od nas samo najkvalitetnije trube i muzika dolazi, na svaku proslavu.

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

 

Tradicionalnu muziku, instrumentale, narodne melose, urbanu novu muziku, zabavnu i pop, pa i strane hitove, možete kod nas naručiti, iznenadićete se kako sa lakoćom ispunjavamo svaku Vašu želju.
Na daleko se čuju najbolje trube u Srbiji, osim po našoj državi, zvali su nas, i često ponovo dolazimo u najveće gradove evrope i to, od Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne gore, Rumunije, preko Austrije, Nemačke, Francuske i Švajcarske. Zato, na svom veselju zaslužujete samo najbolje, i to trubače Marka Danića.
Imamo dugogodišnje iskustvo na svim vrstama proslava, uz Vaš predlog, učinićemo nezaboravne trenutke sa najboljim pesmama i trubačima profesionalcima, Kopaonik ceo, sva mesta njegova, sela, vole dobaru pesmu, kakvu truba samo može da pruži. Samo nas kontaktirajte, zakažite, i žurka može da počne.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi