TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Vršac

Trubači Vršac

Vršac Trubači

trubaci Vršac

Proslave su oduvek bile najzanimljiviji događaji u istoriji ljudi. Pored vojnih pobeda, radovanja, do obeležavanja svih drugih srećnih dana, praznika, a na našim prostorima, posebno u Vršcu, svadbe, rođendani i druge fešte. Zato u ovom delu Banata, trubači su uvek rado pozivani od strane domaćina koji žele da ugoste svoje prijatelje, a među najbitnijim gostima, uvek je tu Marko Danić i njegov orkestar najboljih trubača u Srbiji.
Osim Vršca, okolnih mesta i celog banata pa i Srbije, nastupali smo često po inostranstvu. Najveće svadbe naših ljudi, svi bitni događaji, trubači Marka Danića su obišli Evropu celu, od Hrvatske, Crne gore pa do Francuske i Švajcarske, i mnogi gradovi širom Evrope su uživali u našim trubama i omiljenim pesmama koje rado po želji sviramo.

Ni jedan veći festival ne prolazi bez naših truba, od Guče, gde smo osvojili nekoliko nagrada i svake godine smo redovni na ovom festivalu, do gradskih proslava, na trgovima, kao specijalni gosti našim estradnim zvezdama pa i kada najpoznatiji DJ-evi imaju nastup, trubači Marka Danića su tu da pruže svu podršku.
Zato i u Vršac rado se odazivamo svakoj Vašoj proslavi, već 20 godina iskustva u našim je trubama, ne tražite ništa manje za svoju svadbu, veridbu, diplomske proslave, od samo najboljeg, a to smo mi, najbolji trubači u Srbiji pa i u Vršcu, trubački orkestar Marka Danića.

U jedinstvenoj atmosferi, zvuk trube je prodoran, čini da pesma koju dobro znate, deluje još jače, iskazuje emocije, što je prednost ovog instrumenta, raspoloženi Vaši gosti, publika, kada oseti tu magičnu vibraciju, visokog tona, ostaje dugo na nogama, a kada to rade najbolji, 10 članova našeg trubačkog sastava, zabava do zore je zagaratovana.

Vršac, i ovaj deo Banata, ume dobro da se provede, u to smo se uverili više puta nastupima na koje su nas iznova zvali više puta. Neka i vaše slavlje dobije epitet najboljeg, i neka se dugo o njemu priča, jer zaslužujete, kao do sada, najbolje trubače u Srbiji, orkestar Marka Danića.
Za Vas smo u Vršcu uvek slobodni i raspoloženi za svaki dogovor, Vaši trubači i Marko Danić.

Kontaktirajte nas, u vašoj smo mreži

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 3: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi