TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Gornji Milanovac

Trubači Gornji Milanovac

Gornji Milanovac Trubači

trubaci gornji milanovacTrubači Gornji Milanovac, najbolji sastav u Srbiji, za svaku maturu, veridbu, krštenje, venčanje, rođenje deteta, proslavu koju zamislite, za Vas je tu trubački sastav višestrukog pobednika u Guči, najbolja truba Guče, osvajači Vlasinskog kola i mnoge druge prestižne nagrade što nas stavlja u vrh najboljih trubača Srbije.

Kod Vas smo na svim događajima, sa zadovoljstvom prihvatamo svaki Vaš poziv i dajemo sve od sebe da događaj koji želite da uveličate bude najbolji, tu su trubači koje je okupio Marko Danić.
Najbolje svadbe ne mogu da prođu bez najboljeg trubačkog sastava Marka Danića, najbolja muzika po želji mladenaca i svatova, idemo po mladu i sa svatovima, sviramo sve po željama a imamo i širok repertoar svih pesama, od kola i drugih starih pesama do svih zabavnih i narodnih melodija domaće i strane muzike, svaku Vašu želju za pesmom možemo da ispunimo.
Dočekujemo goste, idemo za kumom uz pesmu po mladu, dajemo svu energiju da pesma kroz naše trube bude još bolja i jača, zato smo tu i garantujemo provod najbolje trubače u Srbiji i profesionalcima za proslave.
Uvek samo najkvalitetnije izvedbe pesama da užitak bude veći, zajedno zoru dočekamo u uzavreloj atmosferi naših truba.

Za Gornji Milanovac i sva okolna mesta, uvek smo tu lako i brzo, imamo svoj repertoar nekoliko lista sa najboljim pesmama za Vašu proslavu, ili nam predložite i rado ćemo Vaše želje ispuniti na najbolji način, sa najvećim timom profesionalaca u Srbiji na trubi.
Česti smo gosti na poznatim splavovima, diskotekama, noćnim klubovima, restoranima… Na otvorenom ili na čardi, sa nama, pesma iz trube najbolje se čuje.
Svaka nova godina, svedska i Srpska, sve slave, rođendani, krštenja, porođaji, ispraćaji, svadbe, godišnjice i sve druge događaje, ne prolaze bez naših truba profesionalaca i svaki član daje najbolje od sebe da pesma bude lek za dušu.

Svaki Vaš uspeh, mnogo je veći uz prave trube i profesionalni sastav Marka Danića koji sa svojim orkestrom, i malo veselje napravi na nezaboravanu noć.
Samo Vaš poziv čekamo i najbolje slavlje u Gornjem Milanovcu i okolini može da počne, za Vas smo tu da na uvce odsviramo, najbolji trubački sastav, trubači Beograda Marka Danića.
Svirali smo sa celom našom estradom, sa poznatim ličnostima narodne i zabavne muzike, poznajemo repertoar kako stare, tako i sve druge žanrove pa i Jazz muzike i sve moderne i pesme u trendu.
Svaki domaćin zna, da sa nagrađivanim orkestrom koji okuplja Marko Danić, sve proslave, žurke i zabave ostaju kao najbolja uspomena, Zato ne tražite dalje, najbolji trubački sastav je pred Vama, pozovite nas i uverite se i imaćete najbolju proslavu bilo kod događaja o kome će se pričati.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi