TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Srem

Srem Trubači

trubaci Srem

Uvek je lep prizor videti narodnu nošnju u Sremu, onaj kvalitet koji ne stari, čak budi emocije i osećaj lepote kod svakog posmatrača. Ako se prizoru doda sto sa šarenim đakonijama od hrane u Sremu, utisak je još bolji, a najbolji kada je najbolja muzika tu, uz Vas.


Marko Danić
dobro zna da upotpuni, a sa svojim orkestrom trubača, nagrađivanim, sa mnogo priznanja koja se nižu svake godine, muzika koju njihove trube donose, u Sremu svaki minut slavlja se dobro pamti. Navikli su mnogi Sremci na svojim proslavama da slušaju naš orkestar, navikli su i posetioci Guče, tog najvećeg i najprestižnijeg sabora u regionu.

A nije se teško naviknuti na dobar zvuk i pesmu, zato orkestar najbolji u Srbiji, sa Markom Danićem, skoro pa domaćinski u Sremu sviraju trubači za svako uho, neka zabava počne, dan ili noć, u tačnom terminu i lokaciji pa Vašoj želji.

Gradovi poput najvećih u Evropi, od Crne gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Austrije, Nemačke, Švajcarske i Francuske, zovu nas svake godine jer ne žele da rizikuju da ostanu bez najbolje muzike, bez naših truba. I srem je prepoznao kvalitet, pa Vaše goste podjednako uveseljavamo kao u Guči ili na bilo kojoj drugoj luksuznoj lokaciji.

Nagrade najboljih izvođača
, najbolje izvedenih numera, najpopularnijeg trubačkog orkestra, najbolje trube Srbije Marka Danića, samo su neke od onih koje sijaju kao naše trube u zlatu. Učinite pesmom i vašu svadbu kao zlatan momenat, obradujte najrođenije ili prijatelje, rođenje deteta, krpštenja i veridbe, poželite, zbog Vas 20 godina pesma se čuje a sa ljubavlju prema trubi, orkestar 10 najboljih u Srbiji, učiniće sve da budete zadovoljni.

Iskušajte, poželite, predložite, imamo veliko iskustvo, od narodnih nošnji do poštovanja svih običaja. Iznenađenje koje želite da priredite, mi smo najbolji, uvek uz Vas, trubači Sremska Mitrovica. Samo jedan poziv i možete sebi osigurati nezaboravno slavlje.

Zašto da se Vaši gosti ne osećaju kao publika kada smo naše popularne pevače pratili na koncertima i turnejama, zašto da propustite za svoje slavelje utisak koji je imala publika koja se u najvećem broju skupljala oko naših pesama.
Ne rizikujte, dan koji proslavljate sa mirom organizujte, i ako Vam se potkrade neki propust, ne brinite jer najbolji su tu zbog Vas, Najbolji u Srbiji, trubački sastav Marka Danića.

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 3: 063.84.48.891

Osim u Guči gde smo redovni sastav, tim profesionalnih trubača, gostuje često na drugim festivalima u celoj Srbiji, gradskim proslavama, novim godinama, zvaki događaj koji Vam je bitan, uveličaće se do savršenstva uz najboljeg trubača Marka Danića.
Čekamo Vaš poziv, na jedan od brojeva, za Vas i vama drage osobe, najbolji orkestar truba u Srbiji i Marko Danić sa njima na čelu.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi