TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Pančevo

Trubači Pančevo

trubaci PančevoKada je iz regiona Dragačevo, u mestu Guča, prvi put se začula truba na saboru još 1961 godine, mnogi najbolji trubači u Srbiji, oprobali su svoje umeće. Mrako Danić, na ovom najstarijem trubačkom festivalu, u konkurenciji svih limenih duvačkih instrumenata, osvojio je najbolju trubu Guče, i to kada je naveća bila posećenost ovog sabora, sa ne samo publikom iz Srbije, nego i iz dalekih zemalja inostranstva.
Pančevci su godinama upoznati sa kvalitetom izvođenja svakog našeg nastupa, iz Beograda su dopirali zvuci naših truba, od splavova i noćnih klubova. Pokraj reka u Pančevu, najlepši restorani, veselili su se uz širok izbor pesama najbolje trube Srbije, Marka Danića. Neka i kod Vas atmosfera iz Guče ponese svakog gosta, na Vašem slavlju.
Svako u Pančevu zna, da nema te pesme koju mi ne sviramo, poručite, predložite i poželite, na vaš zahtev, sva narodna kola, stara muzika tradicionalna, često moderna i zabavna, do stranih hitova i Jazz-a, za najzahtevnije uho, trube Marka Danića izlaze u susret. Budite svedoci večitih hitova koje izvode za Vas profesionalni sastav od 10 najboljih trubača, i Marka Danića.

Trubači za svadbe Pančevo

Ni jedno veliko okupljanje, bilo veridba, krštenje, svadba ili rođenje deteta, i mnogi drugi događaji ma koji bili, zbog Vas, ne prolazi bez truba, i to naših, nagrađivanih truba, jer Guča je umela da nagradi naš kvalitet i iskustvo od 20 godina posvećenosti najlepšim ariama, a svoje goste obradujete iznenađenjem našim, i poslušajte, zašto je kolo Vlasinsko donelo pobedu našem trubačkom orkestru, najboljem u Srbiji celoj.
Neka pesma krene, prepustite se našoj listi pesama posebno spremnom za vaše veselje, poželite Vašu najbolju pesmu, mi je već dobro znamo, jer mi sviramo sve pesme, i bez prestanka, kada Vi to zahtevate, žurka najbolja u Pančevu i okolini, neka ovaj vikend svi pamte, jer su sa Vama najbolji, trubački sastav Marka Danića.

Pančevački trubači

Vaše je da nas kontaktirate, posavetujete, i lako napravite sa nama svaki dogovor, jer mi smo profesinalci, trube u našim rukama, znaju tačno kako da uvesele svakog gosta, uz Vaše predloge, najbolji provod uvek bude.
Proverite zašto su poznate ličnosti i muzičari i pevači u Srbiji, baš trubački orkestar Maarka Danića izabrali za svoje pobede, nastupali sa nama, i slavili svoj dan kao nabolji ikada. Kao i godinama, za Pančevo sa svim okolnim mestima, uvek smo tu na Vaš poziv, najbolji trubački tim u Srbiji za koga su čuli svi veliki gradovi Evrope, trubački orkestar Marka Danića.

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 3: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi