TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Ruma

Trubači Ruma

trubaci Ruma Srem može da se pohvali mnogim lepim mestima, jedno od njih je svakako Ruma, a naši jedni od najboljih nastupa su upravo u ovom delu Srema, fruške gore, trube su se čule, i to najbolje u Srbiji, orkestar trubača Marka Danića.
Iz okolnih mesta u blizini Rume, meštani su predlagali nas kada su želeli da svadba protekne najbolje i da se pamti. Familije su uvek birale najbolje trube za sve događaje, i sa pravom su svi pozivali baš nas, jer Sremci prepoznaju najbolje zvuke, kako i ne bi kad je Guča sela, i Drgačevski sabor bio na nogama jer smo mi nastupali. Uvek sa najboljom pesmom, pobede osvajali smo svake godine, a Sremci cene taj kvalitet, zato zovu Marka Danića i njegov orkestar, kad god to veselje traži.

Ruma Trubači

Nema te zgode gde nismo bili pozivani ponovu u celoj Rumi i okolnim mestima, od iznenađenja dragim osobama, da kroz trubu i pesmu, veridba prođe, rođendan je na vrhuncu kada 10 profesionalaca na trubi počnu, po želji, sve pesme da ređaju.
Noć je kratka kada najbolji u Srbiji nastupaju, jer širok repertoar pesama koje izvodimo, i najprobirljivije goste ostavlja bez daha, sve od starogradskih, od kola, narodne stare muzike, instrumentala, do modernih pesama, pa i stranih hitova, orkestar Marka Danića, za Vas, po želji, da veselje protekne kako nalažu svi običaji i najglamuroznije.
Iz ljubavi prema muzici, a posebno trubi, kao mnogi kroz istoriju pa do dana, naš trubački sastav se okupio pre 20 godina.

Srbija Trubači

Svaki naš član je profesionalac na svom instrumentu, i učiniće sve da zvuk iz svoje trube najbolje moguće izvede, da bi cela pesma na čelu sa najboljom trubom Srbije, Marka Danića, i cela sinfonija bude sa Vašim slavljem, ma koje bilo, najbolje ukomponovana.
Srbija cela, evropa i najveći gradovi, kao i svi lokali gde su naše poznate estradne zvezde, u jednom dahu, publika je uživala uz nas, jer truba svojom prodornošću, uvek pobeđuje i pesma zvuči lepše i jače, kao veliko pojačanje Vašem veselju.
Uverite se u naše izvedbe, da smo najbolji, Ruma, okolna mesta, i ceo srem, su se već upoznali sa nama. Pozovite i Vi, budite deo najboljeg događaja, i neka taj događaj bude baš Vaš, jer smo mi nastupili, najbolji orkestar u Srbiji, trubački sastav Marka Danića.

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi