TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Kraljevo

Trubači Kraljevo

Kraljevo Trubači

KraljevoIstorijski razdoblji, od Baroka, preko Egipatske „Aide“, trube su još tada postojale i slavile pobede, pokliče, pesme iz truba su čarobne bile, i ostale do današnjih dana. Đuzepe Verdi je svoju operu poverio upravo ovom instrumentu, trubi.
Sa visokim tonovima koji prodiru do svakoga, izvođenje pesama koje volimo zvuče snažnije, a kada to rade profesionalci, uvežban i nagrađivan tim muzičara, sa najboljom trubom u Srbiji, Marka Danića, onda celo Kraljevo na noge staje.

Trubači Kraljeva

Kraljevo kao grad sa tri reke i svih 16 naselja u okolini, slavi uz trube kroz vekove. Pesme koje mi sviramo, najbolji trubači Srbije, Kraljevu i Raškoj oblasti na daleko poznaju. Jer Mrko Danić najbolja truba Srbije, često kod Kraljevčana izazove najbolje emocije, a kada se u pesmu pokrenu sve trube svih 10 članova najboljeg orkestra trubača, veličanstven pretvaramo svaki događaj i slavlje Vaše.
Svadba najbolja, ne prolazi bez naših truba, svaki skup proslave, veći je i zapamćeniji sa pesmama koje mi izvodimo, uverili su se Kraljevčani, i videli trud svakog člana našeg orkestra, i zato nas ponovo zovu, kad god imaju povoda, i trubači najbolji u Srbiju su tu odmah, jer slavlje ne može da čeka.

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

 

Kvalitet i masovne posete kada trubači Marka Danića izvode sve pesme, dokaz su savršenih noći. To govore i mnoge zvezde sa kojima smo nastupali, čak i DJ-evi zovu nas stalno, pratimo pobede navijača, slave, krštenja i svadbe, Kraljevčane naše trube prate, do crkve ili po mladu po svim običajima.
Emisije u kojima gostujemo, nagledanije su, kao i „Žikina šarenica“, festivali nas pamte po najboljim pesmama, u Guči, u velikoj konkurenciji, izvojevao je prvo mesto upravo Marko Danić sa najbolje izvedenim kolom. Zaslužujete samo najbolje, neka to budu trube najboljih trubača u Srbiji.

Trubači Kraljeva

Ako najlepše arije, opere i druge numere, umele su trube da krase slavlje od Rimskih vođa, do današnjih dana, trubači Najbolji u Srbiji, poznati i širom Evrope, i Vaše slavlje učiniće kao ni jedno do sada, pozovite, poželite, za Vas uvek slobodni, već 20 godina, trubači najbolji i Marko Danić.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi