TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Svrljig

Trubači Svrljig

Svrljig Trubači

trubaci Svrljig

Nišavski okrug je svakako ponosan na Svrljig, kao što Srbija ima najbolje među trubačima. Još je Vizantijski car boraveći na prostoru današnjeg Svrljiga, trube slušao i veselio se. Danas imamo Marka Danića, najboljeg trubača u Svrljigu i celom Nišavskom okrugu.
Svrljig ima dugu istoriju i bogatu, baš kao i truba. Kroz vekove u našim krajevima čula se pesma truba, prodorni tonovi ovog instrumenta nosile su reke, odjekivali su planinama i prostirali ravnicama. Usavršavao se instrument i muzičari, da bi danas na najvećem saboru u Guči, dominirao upravo Marko Danić sa svojim 10-o članim orkestrom, virtuoza na trubi.

Pobednička postolja u Guči, poput „Vlasinskog kola“, i drugih najbolje izvedenih numera, najpopularnijeg sastava trubača u Srbiji, potvrde velikih pevačkih imena naše estrade sa kojima smo učestvovali zajedno na koncertima, popularne emisije, i mnogi masovni događaji svedoci su pobednika. Sa nama, osetite ukus pobede pesme, iz naših truba, pobedite sve, budite najbolje raspoloženi za Vaš dan proslave, osetite radost kao publika naša na takmičenjima. Tu u Vašem dvorištu, restoranu, noćnom klubu ili diskoteci, po danu ili noći, jer zbog Vas 20 godina najbolje pesme, orkestar Marka Danića.

Bosna i hercegovina, Hrvatska, Crna gora, Rumunija, Francuska, Nemačka i Švajcarska su samo neke od država koje nas pozivaju svake godine, Srbija cela za nas je čula, i više puta kada treba, trube najbolje dolaze po preporuci familije i rodbine.
Zato za Vas, po želji, predlogu i zahtevu, na tačnu lokaciju, u pravo vreme koje Vi odredite, najbolja podrška koju za pesmu možete imati, kao i do sada, Svrljig i okolna mesta, ceo Nišavski okrug, dobro veselje garantuje Marko Danić i njegov orkestar.
Svadbe i rođendani, veselja poput matura i proslava diploma, nove godine, ne prolaze bez truba, i bilo koji drugi događaj kada želite najbolje za svoje nabliže i najmilije, zato ne kockajte se sa danom koji se ne ponavlja, već danas za svoje slavlje i goste obezbedite najbolji trubački orkestar u Srbiji, Marka Danića, i veselje do jutarnjih sati može da počne, sa nama ste bez greške, najbolji.

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 3: 063.84.48.891

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi