TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Bačka Topola

Trubači Bačka Topola

Bačka Topola Trubači

trubaci Bačka Topola

Najveći trubački događaj u Srbiji je svakako sabor trubača u Dragačevu, Guči, a ovaj sabor inzedrio je najbolje među limenim instrumentima. U velikoj konkurenciji, svake godine, redovno učestvuju i odnose nagrade trubači Marka Danića.
Najbolje odsivrana kola, a među najnagrađevanijim je svakako „Vlasinsko kolo“, gde smo ubeležili pobedu kao najbolja izvedba. Za najpopularniji trubački sastav u Guči, opet orkestar Marka Danića, i kao sastav koji prikuplja ispred sebe najviše publike. Pored sabora u Guči, poznati pevači estrade u Srbiji, stajali su na bini uz podršku naših truba, televizijske emislije najgledanije su bile kada smo mi, trubači Marka Danića obogaćivali program.

U Bačkoj Topoli smo oduvek poznati, rado se vraćamo kod istih domaćina svake godine, slave, nove godine, masovne proslave, kao i velika porodična slavlja, od veridaba do krštenja i svadbi, kao i svako veselje koje nam predlože ne samo Bačko palanka, nego sav bački okrug i okolna mesta u Vojvodini.
Kad zatreba, najbolji trubači u Srbiji, pratiće domaćinai kumove po mladu, ili kako običaji nalažu, uz svaki Vaš predlog mi smo tu kao najbolja podrška. Uz lak dogovor, slobodni smo za Vaše slavlje napraviti najbolji tajming i listu kompozicija koja baš Vama i Vašim gostima odgovara bez ograničenja. Zato ne gubite vreme, kontaktirajte nas i za svoj radostan dan rezervišite najbolje trubače u Srbiji, a Marko Danić, kao najbolja truba Srbije, učiniće sve sa svojih 10 profesionalnih muzičara, da se Vaše slavlje daleko čuje i pamti.

Osim što nas preporučuju po celoj našoj Srbiji, inostranstva su nam takođe česte adrese. Nastupali smo po Evropskim gradovima, od luksuznih hotela i restorana, do slavlja na trgovima, i privatnih zabava, počevši od Crne gore, Hrvatske, preko Bosne i Hercegovine, pa do metropola Francuske, Nemačke, Austrije, Švajcarske i svih velikih gradova širom Evrope.
Zašto i Vi ne pretvorite Vaš dan, noć, u momente za večnost, dovedite Guču pred Vaše goste, sve nagrade koje smo za Vas osvojili, atmosfere iz svih gradova Evrope baš na Vašem slavlju, jer to za Vas mogu da učine lako samo najbolji, i to Marko Danić i najbolji trubači Srbije.

Kontaktirajte nas, u vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955

Telefon 2: 063.84.48.891

 

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi