TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Bačka Palanka

Trubači Bačka Palanka

Bačka Palanka Trubači

trubaci Bačka Palanka

Sa radošću se vraćamo i predstavljamo nove pesme celom Južno-banatskom okruku i bačkoj Palanci. Trubači Marka Danića, na daleko poznati po celoj Srbiji, Evropi, ali i o ovom lepom Vojvođanskom mestu kao i njegovoj okolini.
Zašto trubači? Narod je krov vreme i istoriju nedvosmisleno uvek birao trube za sve zgode, ovaj limeni instrument je u svetu poznat od davnih vekova kada su na ovim još prostorima defilovale pobede raznih vojski, slavile su se pobede, pokliči, carevi. Do današnjih dana, truba je sinonim za pobede, zato ne oklevajte, neka truba označi i vaše pobede, veridbe, svadbe, krštenja, diplome i rođendane, i sva druga slavlja koja su Vama bitna.
I napokon, uvek za svoja slavlja birajte najbolje, kako se starate za svakog gosta, tako i najbolje trube uvek su uz Vas, a mi smo najbolji, trubački orkestar u Srbiji, pod palicom Marka Danića, višestruko nagrađivanog kao najbolja truba Srbije, a ceo orkestar je nekoliko puta izvojevao prvo mesto kao najpopularniji i to na najvećem saboru trubača u Guči.

Zato, budite najvolji sa najboljima na svom slavlju. Za nas su drugi govorili, nastupale su poznate estradne zvezde uz nas, „Žikina šarenica“ konačno je dobila prave zvuke iz naših truba, DJ-evi su svoje nastupe obogaćivali prodornim zvucima iz naših truba. Ugodite svakom Vašem gostu, voljenoj osobi, sinu ili kćeri, da svi osete ove pobedničke tonove i narodna kola za koje smo opet mi nagrađivani, najbolji trubači Srbije, trubački sastav Marka Danića.
Tokom 20 godina, mnogo smo nagrada za Vas osvojili, ne samo kao takmičarski sastav trubača, nego na svim svečanostima i zabavama, kao često pozivani ponovo se vraćamo, a preporuke Vaše familije, rodbine, Vaših najbližih, najbolja su nagrada za naš kvalitet.
Bačka Palanka je imala prilike da nas upozna još davnih godina, jer nismo ostavili ravnodušnog ni najzahtevnijeg gosta na veseljima, sviramo sve pesme, narodne stare, tradicionalne, moderne pesme, zabavne pa i stranu muziku, uveličajte slavjlje instrumentalom ili drugom pesmom po Vašoj želji, jer liste su spremne za sviranje, uz Vašu asistenciju, najbolje slavlje u Bačkoj Palanci može da počne, jer imate podršku najboljih trubača u Srbiji, trubački orkestar Marka Danića.

Kontaktirajte nas, u vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi