TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Bar

Trubački za svadbe i veselja Bar

Bar Trubači

trubaci Bar

Mesta na primorju i truba dele zajedničke istorijske činjenice, i Bar i truba postoje mnogo vekova u nazad. Truba se u Bar čula na velikim proslavama, i kao što Bar je ulaznica u svet, centar povezivanja, tako i truba spaja veselja, ljude i pesmom plemeni svakog ko je bar jednom čuo.


A veselja gde se bar jednom čuo najbolji orkestar trubača u regionu, Srbiji i Crnoj gori, zna koliko je prodoran zvuk ovog limenog instrumenta plemenit, a jedinstven visoki zvuk, ume da lako iznese sve tonove a posebno tradicionalnih i pesama iz naroda koje se vekovima kroz Bar čuju na svim slavljima.

Trubači Marka Danića su najbolji u Srbiji i Crnoj gori, odličja najboljih, krase naše zlatne trube, na svakom od 10 članova profesionalnih trubača, godinama nagrađivani, jer za Vas postojimo već 20 godina, a naše iskustvo, i najbolje trube Srbije i Crne gore, Marka Danića, svako slavlje i Vaše veselje čini neizbrisiv trag u svakom gostu, domaćinu i kumu.
Vaša rodbina i prijatelji, komšije, već su čuli naše izvedbe naboljih pesama, svadbe na kojima mi pesmu vodimo, ostaju daleko poznate dugo nakon svečanog dana. Veridbe, krštenja, pobede, rođendani, samo su mali deo onih manifestacija i proslava na kojima redovno učestvujemo.

Pesme su za nas ono što najbolje radimo, i to najbolje među kolegama muzičarima, zašto nas ne kontaktirate i uverite se da u Baru i celom primorju pa i Crnoj gori, trube poput naših, i trubača najboljih, nećete naći, a svakako ne nagrađivani toliko često kao najbolji orkestar Srbije i Crne gore, trubački orkestar Marka Danića.
Izlazimo u susret svakoj Vašoj želji, od pesama, redosledu sviranja, do praćenja mladenaca, posebne lokacije, savršen minut kada mi treba da nastupimo, prema Vašem nahođenju, uvek kao najbolja podrška bilo kom Vašem velikom ili intimnom slavlju, za sve Vaše goste, za dragu osobu ili Vašu decu.

Objedinite i Vi najbolje za vaš dan, bilo da je restoran, hotel, trg, šator ili drugi objekat po Vašoj želji, diskoteka ili noćni klub, već smo učestvovali, imamo iskustva, Vaše je samo da pozovete i osigurate za sebe i sve Vaše goste najbolju zabavu u Baru i okolini.
Najbolji trubači, sa najboljim gradim, jedinstven su spoj i garant za najbolji provod u celoj okolini Bara, zato, pozovite na jedan od brojeva, ili preko drugog kontakta Vama lakšim, i uverite se u naš kvalitet, medalje, jer zaslužujete da imate iza sebe samo najbolje, trube Marka Danića.

Kontaktirajte nas

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi