TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubaci Čačak

Trubači Čačak

Čačak Trubači
Gradski trg, Čačak

Gradski trg, Čačak

Truba je među narodom postojala kroz vekove, baš kao i Čačak, još u starom Rimu su trube defilovale ulicama i po dvorovima, a Čačak još kao staro ime Gradac, zna za trube sve do današnjih dana. Mnogi su pokušavali, uveseljavali, ali Čačani i cela Šumadija najbolje pamte trubački orkestar Marka Danića.

Trubači Čačak za svadbe

Zašto su trubači Marka Danića Čačku dobro znani? Trubači Marka Danića redovno dolaze u Čačak na Vaše svadbe, veridbe, proslave. Osvajali smo najprestižnije nagrade gde god se pojavimo, kao najuspešnije nastupe ubrajamo medalje sa sabora u Guči, gde nas Čačani redovno prate. Osvojili smo napopularnije nagrade i priznanja i to godinama za redom, za najbolje izvedena tradicionalna kola na trubi do medalje najbolje trube Srbije koju sa ponosom nosi Marko Danić.

Čačanski restorani zablistaju kad se zaori čaroban zvuk trubača za svadbe i pesme poteku. Čačani su nadaleko poznati domaćini i vole dobro veselje kada se svadba slavi, rođendan ili krštenje, bilo koja proslava, koja je Vama bitna, uvek su tu najbolji, trubači u Srbiji, orkestar Marka Danića.

Trubači Čačak cena

Nas preporučuju za svadbe i sve proslave u Čačku, uvek se odazivamo na ponovne susrete i cenom trubača izlazimo u susret domaćinu. Svi koji su imali prilike da nas čuju i osetili tu pobedu koju truba donosi na svakom slavlju. I estradne zvezde u Srbiji nas rado dočekuju da sa nama uveličaju svoje nastupe.

Osim u Srbiji, sviramo često po inostranstvu, celoj Evropi, jer dobra truba se čuje daleko, a najbolji orkestar Marka Danića, po celoj Evropi.

Naš sastav od 10 najboljih trubača u Čačku i Srbiji na čelu sa nagrađivanim Markom Danićem, ostavljaju bez daha sve goste, pa i komšije zaigraju. Za Vas, i zbog ljubavi prema trubi i muzici, postojimo već 20 godina, sviramo sve pesme. Od najstarijih, narodnih, instrumentala i svih kola, do modernih melodija domaće i zabavne muzike pa i stranih hitova.

Uvek spremni za Vaš poziv i događaj, predložite, pesmu ili lokaciju, napravite idealan tajming i sve Vaše želje rado prihvatamo jer po tome nas Čačani pamte, i zato jer smo mi najbolji, budite i vi najbolji uz Marka Danića i njegov veličansveni trubački orkestar najbolji u Srbiji.

Kontaktirajte nas, u vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 3: 063.84.48.891

 

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi