TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Sombor

Najbolji Somborski trubački orkestar

Sombor Trubači

trubaci Sombor

Šta najbolje može da se kombinuje sa dobrim vinom, raspoloženim ljudima poput Somboraca, i izvrsnom hranom iz cele Bačke, zna se, Somborci znaju, trubački orkestar Marka Danića.

Na vek je muzika odjekivala gradskim ulicama Sombora, čuvene pesme se spevale, a još od postanka Sombora, trube su svoje zvuke prenosile kroz bitke, pobede, slave i veselja. Danas Somborci privuku celu Bačku kada trube Marka Danića zasviraju.

Trubači za svadbe i veselja u Somboru

Danas smo rado viđen trubački orkestar na mnogim slavljima u Somboru i okolini. Trubači Marka Danića će ulepšati sve Vaše proslave u Somboru – trubači za venčanja, veridbe, rođendane, krštenja, godišnjice, proslave.

Postoje mnogi instrumenti i zabavljači, kroz istoriju, mnogi su pokušavali da budu najbolji, danas truba dobja svoj status, neprikosnovenog instrumenta, usavršenog da bi pravi umetnici sabirali nagrade, poput orkestra na trubi Marka Danića koji je iz godinu u godinu, osvajač i pobednik mnogih takmičenja, od popularnosti do najbolje izvedenih pojedinih numera.

Ta slava je trubački orkestar dovela je brzo i u „Žikinu šarenicu“, kao i na binu poznatih pevačkih zvezda. Najveći i najlepši restorani i klubovi, imali su tu čast da prisustvuju izvedbi pobedničkih melodija naših truba. Somborci uvek uživaju sa posebnim žarom kada naš sastav od čak 10 truba u glas probija i stiže do srca svakog Somborca bez izuzetka.

Zato smo najbolji, to zna cela Bačka, danas trube se ulicama Sombora čuju, svadbe kada su svi na ulici, predivni prizor kada se ide po mladu, kum želi i odmah dobije pesmu koju voli, gosti se podignu, jer Marko Danić ume da svaki ton izvuče sa ljubavlju prema Vama i trubi.

Od narodne, jazz, preko kola do strane muzike

Evropa nas zove, Srbija cela zna i svi su čuli naše pobedničke zlatne trube i prste našeg orkestra, nije samo osigurana zabava sa muzikom, nego zapečaćen Vaš radostan dan, u mislima i srcu svih koji budu uz Vas, i običan prolaznik će zastati i diviti se veličini praznika koji ste upriličili svojim voljenima, ma koji da je događaj. Jer pesma iz truba Marka Danića i njegovog orkestra, od kola, narodne i sve domaće muzike, strane i Jazz, instrumentala prigodnog, pleni svaku dušu, a duže ravnicu, uz vino, niko nije ravnodušan.
Budite deo istorijskog slavlja, još jedan za Somborce, jer smo mi nastupali za Vas, kao najjača podrška, trube najbolje u Srbiji i Marko Danić.

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Nagrade na festivalima trubačke muzike

Dragačevski sabor trubača

Osim u Guči gde smo redovni sastav, tim profesionalnih trubača, gostuje često na drugim festivalima u celoj Srbiji, gradskim proslavama, novim godinama, zvaki događaj koji Vam je bitan, uveličaće se do savršenstva uz najboljeg trubača Marka Danića.
Čekamo Vaš poziv, na jedan od brojeva, za Vas i vama drage osobe, najbolji orkestar truba u Srbiji i Marko Danić sa njima na čelu.Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi