TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Zrenjanin

Trubači za svadbe i veselja Zrenjanin

Zrenjanin Trubači

trubaci Zrenjanin

Banat ne bi bio ono što je danas, da u njemu ne sija dukat, grad Zrenjanin. Stanovnici Zrenjanina znaju da se ime njihovog grada pominje još 1326 godine, i tada kao danas, reka Begej je proticala i stihove i naslikane pejzaže ovekovečila. Muzika je oduvek bila deo ovog grada u Banatu, a truba je zauzimala posebno mesto među meštanima ove kroz vekove sredine sa mnogo nacija.
Zrenjanin nije daleko ni od Beograda ni od Novog Sada, iz ovih velikih gradova, dopirali su zvuci trubača, pa je i Zrenjanin upoznao najbolje od njih, nikog drugod do najboljih trubača u Srbiji, orkestar Marka Danića.

Trubački orkestar Marka Danića
Restorani, centar Zrenjanina, čarde u okolnim mestim pa i diskoteke i klubovi, zajedno su u noć uplovili na najlepšim pesmama profesionalnih muzičara, na trubama novili celo veselje, trubači Marka Danića. Uvek se vraćamo kod familije gde smo već nastupali, jer taj doživljaj iz truba orkestra koji zabavlja već 20 godina, pamti se i prepričava po celom Banatu.
Iako smo osvajali brojne medalje i prva mesta na najprestižnijem saboru ove vrste, trubača, najveća nagrada nam je uvek kada nastupamo među Zrenjanincima, i osmesi i radost na licima domaćina i kumova, svih gostiju, za nas je pobeda, pobeda truba u našim rukama. Naš orkestar broji 10 trubača, svaki od nas je posvećen pesmi do najsitnijeg tona, koji inače samo truba pruža, a prodornost pesme koju mi sviramo, uz Begej se širi celom ravnicom kroz Banat.

Trubači za svadbe Zrenjanin

Svadbe kada domaćim, kum, povede, po mladu ili dragu osobu, po slavljenika ili na krštenju i slavlju rađanja deteta, Marko Danić sa zadovoljstvom vodi svoj orkestar najbolji u Srbiji, jer datumi koji su Vama bitni, i mi slavimo, sa trubama sa kojima smo zajedno u istom sastavu već 20 godina.
Ne propušta Zrenjanin da oseti doživljaj kao sa koncerata poznatih ličnosti naše estrade, da na svom slavlju, od korporativnih do gradskih proslava, i tokom cele godine na privatnim veseljima i žurkama, uživa u ovom jedinstvenom instrumentu, trubi u našim rukama.

Najbolja truba Guče, pa ujedno i Srbije, je pred Vama, Zrenjanin ceo sazna kada mi kolo povedemo, jer smo nagrađivani baš kao izvođači koji su najbolje izveli „Vlasinsko kolo“, i druge narodne tradicionalne numere, imamo širok repertoar za sve Vaše želje. Od svih narodnih pesama, do modernih pa i strane muzike, poželite prigodan instrumental za Vaše slavlje, i Zrenjanin će znati da baš Vi danas proslavljate, i to uz podršku najboljih trubača u celoj Srbiji, orkestar Marka Danića.

Kontaktirajte nas, u vašoj smo mreži

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi