TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Raška

Trubači Raška

Raška Trubači

trubaci raškaU jednoj od Srpskih srednjovekovnih lokacija, gradu, još veliki župani uživali u zvucima opijenih pesama, truba je na daleko poznata. Cela Raška i okolina i za nas je poznat kraj jer mi kao najbolji trubački orkestar Srbije, česti smo razlog najboljih veselja i svih vrsta proslava.

Ovde U Raškoj, kada domaćin ženi ili udaje svoji kćer, truba za njima svira i ceo trubački profesionalni tim prati da uz dobru atmosferu najbolje trube Srbije, Marka Danića, slavlje bude ovekovečeno.
Nastupali smo u celoj Srbiji, svim najboljim lokalima, proslavama i festivalima, nosimo najbolje nagrade sa velikog festivala u Guči, najbolja truba Guče, najbolji i najpopularniji orkestar Guče, sa više prestižnih nagrada nastupajući sa tradicionalnim pesmama.

Najbolji repertoar

Dobro su nam poznate sve pesme, od najstarijih pa do današnjih hitova narodne i zabavne muzike. Strana muzika bolje zvuči iz najboljih truba i orkestra najboljeg u Srbiji, Marka Danića.
Od davnina, truba se voli, to najbolje prezentuje baš naš orkestar i dokazuje nastupima po Raškoj celoj oblasti, svako mesto, svadba, rođendan i bilo koje veselje, veće je i čarobnije uz muziku trubača od 10 članova koji za Vas već 20 godina prave najbolje zabave i iznenađenja.

Pozovite, pitajte, uverite se zašto je „Žikina šarenica“ bila toliko gledana kad smo mi pesmom plenili publiku, ili poslušajte savete najvećih estradnih imena naše scene, kada ih prate samo najbolji, trubački sastav oko najbolje trube Srbije Marka Danića.

Osim cele Srbije, i Evropa je upoznala zvukove naših truba, od Hrvatske, Mađarske, do Švajcarske, kao i svim velikim gradovima širom Evrope, veselja su dugo pamćena, jer naš repertoar je ogroman, a sa vašim željama i predlozima, baš svi događaji, pretvaraju se u nezaboravno slavlje koje zvog Vas traje koliko želite.
Raška i sva okolina, ume da prepozna najbolje, zato za vašu proslavu, uvek svmo slobodni i raspoloženi da izađemo u susret svakoj Vašoj želji, jer mi smo najbolji, trubački sastav u Srbiji, orkestar Marka Danića.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi