TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Vrnjačka Banja

Trubači Vrnjačka Banja

Vrnjačka Banja Trubači

trubaci Vrnjačka Banja

Iz centralne Srbije potiče više dobrih stvari, kao što je u Raškom okrugu Vrnjačka banja, tako i najbolji turizam, veliki broj festivala i drugih događaja su upravo iz najveće banje i najpoznatije u Srbiji. Postoji još jedna stvar zašto je Vrnjačka banja poznata, po trubačima, i to najboljim u Srbiji, orkestrom trubača Marka Danića.
Kada se dve najbolje stvari spoje, za idealan provod i slavlje ne treba puno, samo Vi. Godinama za redom, nastupamo i bivamo pozivani na sva slavlja u Vrnjačkoj banji. Trubači Marka Danića, često su pesme izvodili pred brojnom publikom na raznim javnim događajima i skupovima u ovom delu centralne Srbije.

I svakako da smo zapažani, jer naše trube za Vas u Vrnjačkoj banji, čule su se na svadbama, mnogim krštenjima, na velim slavljima rođenja deteta, kada postoji želja da se draga osoba iznenadi, opet, Marko Danić sa profesionalnim muzičarima, dolazi i kompletan uđaj je tu.
Ne može bilo ko da napravi najbolju zabavu i svira najbolje pesme, za nas drugi govore, a nagrade i medalje oko truba svakog od 10 članova našeg orkestra, dokaz su kvaliteta. Tu su još jedinstvene nagrade i priznanja koja smo dobili kao najpopularniji orkestar i izvođači koji sabiraju najbrojniju publiku. To mogu samo najbollji, trubački orkestar Marka Danića.
Tokom 20 godina u istom sastavu, pamte nas dobro na svim vrstama proslava, nama reklamu prave familije, rođaci, kumovi i drugi koji su nas čuli. Potražite nas i Vi, ako je publika u Guči znala da prepozna naš pobednički sastav, i vaše slavlje će čuti svaki sugrađanin.

Pročuli smo se i na medijima, estradi, „Žikina šarenica“, posle našeg nastupa, postala je još interesantnija, jer gde se naša truba čuje, i Marko Danić kao najbolja truba Srbije, tu pesma ne staje.
Vrnjačka banja, mesta u blizini, i sva centralna Srbija, više puta nas je pozivala da ponovo sviramo, jer svaki od naših članova orkestra, se trudi za svakog Vašeg gosta, sa velikim repertoarom pesama koje najbolje izvodimo.
Neka se najbolje odsvirana kola na trubi u državi čuju i na Vašem slavlju, najbolji trubački orkestar u Srbiji, trubači Marka Danića.

Kontaktirajte nas, u vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

 

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi