TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Budva

Trubači Budva

Budva Trubači

trubaci Budva

More i Budva su sinonim za dobar provod svakom ko je čuo za ovaj grad. Svako ko je šetajući Budvanskom rivierom čuo za dobre trube, i zavirio u noćni klub, diskoteku, hotel ili restoran, cupkajući na obali, niej ni bio svestan da sluša trube najboljih trubača u Crnoj gori i Srbiji, orkestar Marka Danića.
U naš kvalitet uverili su se zato gosti tih velelepnih proslava, i kao svake godine, opet najviše gostiju i publike okupljaju trubači Marka Danića već 20 godina koliko ovaj profesionalni sastav trubača postoji. U arijama koje izvodimo na nagrađivanim trubama, učestvuje 10 profesionalnih trubača, najboljih u Budvi, Crnoj gori i Srbiji.

Kada je najbolji trubač, nagrađivan za svoja izvođenja u Guči, nekoliko puta, zasvirao pobednička kola, mnogi lokali u blizini gase svoju muziku da uživaju u divnim tonovima prodorne trube koja na primorju i Budvi kao drevnom gradu, datira još od momenta starog rima i pre nove ere.
Zato Budvani, i gosti Budvanske riviere dobro znaju kad je velika proslava, nastupi po lokalima, ili rođendan, svaka svadba i veridba, bilo koji paznik Vaš, nema greške i oklevanja kada najbolji stoje uz Vas, trubački orkestar Marka Danića.

Mnoge velike estradne zvezde su svoje nastupe dovodile do vrhunca, jer su Marko Danić i njegovi najbolji trubači, ulepšavali nastupe. I drugi događaji ostali su ne samo na fotografijama i prepričavanju, ego u srcima svih koji su u Budvi čuli trubu, najbolju u Crnoj gori i Srbiji.

Svirali smo i po celoj Evropi, od Hrvatske, Rumunije, Francuske, trube naše veselile su goste i u Nemačkoj i Švajcarskoj. Cela srbija nas rado poziva opet a posebno Guča gde osvajamo redovne nagrade za popularnost i trubači koji okupljaju najviše ljubitelja ovog sjajnog limenog instrumenta.
Samo najbolji izlaze u susret svim željama, tako i trubači Marka Danića, svaku pesmu sviraju, korigujemo liste spremnih pesama za Vaše slavlje, da po Vašem izboru ni jedan gost ne ostane zadovoljen, predložite vreme i mesto, i prepustite čaroliju najboljima, trubači Marka Danića, najbolji i nagrađivani, u Budvi, celoj Crnoj gori i Srbiji, za Vas spremni, samo Vaš poziv čekamo i rezervišemo datum, ostalo je naša briga jer mi smo najbolji trubači, orkestar Marka Danića.

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi