TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Stara Pazova

Stara Pazova

trubaci stara pazova

Sigurno ste bili deo bar jednog veličanstvenog slavlja u Staroj Pazovi, ili nekom mestu u okolini, ili ste pak negde u Sremskom okruku prisustvovali glamuroznoj svadbi. Još pamtite dobru zabavu svih gostiju, domaćina i kumova? Onda ste prisustvovali pesmama iz naših truba. Najbolji trubački orkestar u Srbiji na čelu sa Markom Danićem, čest je gost u celom Sremskom okruku, a pogotovo u ovom delu Panonske nizije, staroj Pazovi.
Domaćini kod kojih smo već bili, ponovo nas zovu, njihove familije, rodbina i prijatelji, preporučuju trubače Marka Danića već godinama u nazad, jer se pamte noći kada truba naša uđe, iznenadi, i povede sve goste u nezaboravan provod do prvih sunčanih jutara.

Trubači za svadbe Stara Pazova

Umesto nas, govore mnoge prestižne nagrade koje smo osvojili na najprestižnijem saboru u Guči, gde smo uz veliku konkurenciju, osvajali više puta najbolji orkestar i najpopularniji trubački sastav. Zato nas Sremci pamte, i raspituju se i rezervišu za svoja veselja mesecima unapred termine kod nas.
Sviramo na mnogim proslavama i svečanostima, kao što su rođendani, kreštenja, rađanje deteta, veridbama, svadbama i svakom drugom događaju gde želite da se osim po slikama, pamti dugo godina u srcu zvuk veličanstvenih truba iz prstiju najboljeg trubačkog orkestra u Srbiji, Marka Danića.
Zbog nas je i publika velikih zvezda naše estrade bila oduševljena, kada pored pevačkih asova i legende narodne muzike u Srbiji, 10 profesionalnih trubača, pesmu izvede. Više od 20 godina, na okupu Marko Danić, koji je i najbolja truba Guče, drži jedinstven sastav trubača, koji dušom, svako pojedinačno, maksimalno doprinosi, baš toj pesmi koju Vi zaželite.

Trubači koji prate svaki Vaš običaj

Zu smo za Vas, da ispratimo svaki Vaš običaj, budemo na tačnoj lokaciji kad Vi poželite, u noći i danu, pratimo svatove, kumove i izlazimo u susret svakom dogovoru brzo i lako.
Proverite kod komšije, brata, sestre ili sugrađanina Stare Pazove, pa i celog Srema, zašto trubači Marka Danića, prave najbolje zabave i stalno se kod Vas vraćaju po pozivu. Kontaktirajte nas, Predložite, poželite, prilagodićemo sa zadovoljstvom i liste pesama i način kako da baš Vaše veselje bude najbolje, jer sa Vama je uvek najbolji trubački orkestar u Srbiji, i Marko Danić.

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi