TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Majdanpek

Trubači Majdanpek

trubaci majdanpekTrube kao instrument, poznate su u uhu čoveka možda kao i Lepenski vir, iz dalekih vekova, kroz istoriju, čovek je uživao uz zvuke ovog jedinstvenog instrumenta. Još u starom Rimu, imperatori su uveseljavalji svoje goste, do danas, truba je nezamenjiva na svim događajima i proslavama.
Borski okrug, istorijski predeo, čuva uspomene na davna vremena, tako i truba, kroz vekove, preživljava transformacije, i danas imamo najsavršeniji oblik trube, na kojoj dominira upravo Marko Danić, nakbolji trubač u Srbiji. Nije Marko sam, u njegovom timu, sastali su se još pre 20 godina, profesionalci, 10 najboljih trubača u Srbiji.
Kada Majdanpek slavi, zna se, pesma iz naših truba uvek je tu, jer najbolji trubači Majdanpek i borskog okruga, postoje i za Vas i svakog domaćina, na raspolaganju stoje

Majdanpek Trubači

Naše uspehe poklanjamo Vama, ljubiteljima dobre pesme i zvuka trube, za Vas osvojili smo mnoge nagrade na najvećem festivalu u Guči. Te prestižne pobede, oko vrata medalje trubača Marka Danića, dokaz su najboljih u Srbiji, i Vaše svadbe, veridbe, rođendani, bilo koji događaj, zvuk Guče, ulazi u Vaš dom, i na iznenađenje Vaših najmilijih, familije cele, gostiju svih i kuma, najbolji trubači Srbije, sviraju po želji kao i uvek da Majdanpek ponovo radost oseti uz nas.
Probali su i drugi, razni muzičari, samo najbolji uspeju da tako podignu sve goste, trube Marka Danića, često slavlje traje duže, zora se poigrava sa pesmama i orkestar najboljih truba Srbije, istim žarom kolo svira u zoru kao na početku slavlja. Zbog Vas postojimo toliko godina, Borki okrug i mesta sva, umeli su da prepoznaju najbolje trube, jer znaju svi, da svaka naša pobeda, na slavlju Vašem, ,magične pesme izvodimo, uvek najbolje.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

Budite deo melodije kao sve velike i poznate zvezde Srpske estrade kada uz njih nastupaju Marko Danić i njegov najbolji orkestar u Srbiji. Čak i savremena muzika, Dj-evi poznati, zvali su naš tim trubačkih profesionalaca, jer svaka pesma sa nama jače zvuči.
Pozovite i napravite spisak pesama samo Vašoj želji, da li narodne tradicionalne, savremene muzike, kolo, ili stane numere, mi sviramo sve, uvek za Vas, da vaše veselje bude najbolje, u celom Borskom delu Srbije i Majdanpek, svaki put.

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

 

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi