TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Kobišnica

Trubači Kobišnica

Kobišnica Trubači

trubaci kobišnicaKada se truba začuje, u Kobišnici, celoj opštini Negotin i svom Borskom okrugu, svi znaju da su najbolji trubači Srbije, Marka Danića, pozvani da uveličaju veselje.
I Kad se svadba vodi, kad kum poželi, iz truba naših, pesma se ori.
Kobišnica zna, da smo višestruki pobednici mnogih nagrada, i zato nas stalno zovu, da oseti ceo Borski okrug tu pobedničku trubu Guče, Marka Danića.
Kao najbolji trubački sastav, redovni smo na svake godine na najvećem festivalu limenih instrumenata u Guči.

Naš kvalitet su prepoznale i rado zajedno nastupamo sa najvećim zvezdama naše estrade.
Jer najbolje izvedeno „Vlasinsko kolo“, i kao najpopularniji orkestar u Guči, ume da Vaša radosna okupljanja učini još boljim.
Trubači najbolji u Srbiji, su uvežbani tim profesionalaca koji više od 20 godina, za Vas uvežbava najbolje pesme, i ne samo Kobišnica, gde rado nastupamo, nego i u celoj Srbiji, Crnoj gori, Bosni i hercegovini, rumuniji,Hrvatskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj i još mnogim gradovima širom Evrope.
Umetnici smo u izvođenju velikog broja pesama, jer jedan od najstarijih limenih instrumenata, zaslužuje najbolje, naš orkestar trubački, najbolji u Kobišnici i celoj opštini Negotin, orkestar Marka Danića.

Truba kao instrument, može da proizvede fine visoke jedinstvene tonove, da svakom uhu prija, pesma stara, narodna ili moderna, zabavna, i strana popularna, naš su zadatak, da veselje Vaše, izvedemo nabolje, jer to zaslužujete, sa najboljim orkestrom u celoj Srbiji, orkestrom trubača pobednika, Marka Danića.
Uvek matere, male i velike, krase naše trube, pesmom radost donosimo na rođenja, krštenja, proslave diploma i svaki Vama važan događaj.
Napravite iznenađenje, pozovite samo najbolji trubački tim profesionalaca, najboljih u Srbiji, i vaše zadovoljstvo biće jedinstveno, jer Marko Danić, predvodi najbolje trube Srbije, budite sa nama još bolji uz veselje do zore.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi