TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Župski Aleksandrovac

Trubači Župski Aleksandrovac

Župski Aleksandrovac Trubači

trubaci Župski Aleksandrovac

Sigurno ste već prisustvovali, ili videli kako zadovoljan gost, kum, ili domaćin slavlja, sa rakijom u ruci, hlebom i soli, dočekuje goste na dan koji je njemu u čast ili dragoj mu osobi. I poželeli ste da te trenutke osetite i kada se bliži Vaša proslava, bila ona matura, slava, veridba ili krštenje, rođendan ili sa ljudima koje volite, nove godine ili drugi događaj.
Imate jedinstvenu priliku, bliži Vama, u Župskom Aleksandrovcu česti smo gosti i te trenutke imate uvek uz nas, najbolje trubače u Srbiji, Rasinskom okrugu i svim okolnim mestima sa Župskim Aleksandrovcem.
Ne dozvolite da taj jedistven dan, veče i cela noć prođe bez najboljih, vaših prijatelja, rodbine, voljene osobe, i nas, najbolja truba Srbije, Marko Danić je uz Vas, i njegov orkestar, za svakog gosta da izađe u susret.

Najbolji su uvek uz najbolje, zato smo mi tu, koliko puta smo samo sa Vama, prve zrake dana dočekali uz pesmu truba, Župski Aleksanrovac koji se pominje još u povelji Đurađa Brankovića 1429, zna za trube, kroz istoriju je zvuk limenog instrumenta uveseljavao ovo mesto, i ceo Rasinski ogrug, danas imamo dokazano najbolje trubače u Srbiji, da Župski Aleksanrovac bez trube ne proslavi ni jedan događaj.
Za nas i najboljeg trubača Srboje, Rasinski okrug zna, Marko Danić je svoj tim profesionalaca predvodio uvek i po pozivu se vraćao na Vaše najradosnije praznike, koju god priliku slavili, najbolji su uz Vas, 20 godina smo tu, i na Guči i sa poznatim ličnostima naše estrade, ali najradosniji smo kada naše trube su među Vama.
Zato nas kontaktirajte, ne dozvolite da Vaša proslava protekne bez pesme ovog jedinstvenog instrumenta a posebno što je pod prstima najboljih, i ne samo u Srbiji, gde je Guča nas proglasila više godina za redom, nego i svi gradovi evrope osetili su taj provod za pamćenje.

Pesmom se bavimo, i za Vas ih najbolje izvodimo, i to već 20 godina, ako želite, po Vašem izboru sviramo sa liste koje ste odabrali za Vas i Vaše goste, ili kombinujemo da baš Vaš dan, veče i cela noć bude jedinstvena po redosledu pesma koje vi poželite. Mi sviramo sve pesme, koju god želju da imate, verovatno je baš ta pesma pobedila iz naših truba na nekom od prestižnih takmičenja trubača.
Marko Danić i njegov orkestar trubača najbolji u Srbiji, čeka Vaš poziv, budite najbolji, neka Vas pamte, imate podršku najboljih truba i trubača u celoj Srbiji.

Kontaktirajte nas, u vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi