TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Draginje

Trubači Draginje

Draginje Trubači

trubaci Draginje

Mačvanski okrug voli dobru muziku i zabavu, jer kako je još Draga Mašin uživala uz melodije truba, i Draginjani imaju tu potrebu i najbolje se provode kada na njihovim veseljima zasvira najbolja truba, orkestar Marka Danića.
Naš trubački orkestar ne treba posebno predstavljati Mačvanskom okrugu, u svim mestima i selima u okolini smo uveseljavali kako samo najbolje umemo, trubama i najboljim pesmama na svadbama, slavama, veridbama, krštenjima, rođendanima, kumovi su uvek raspoloženi kada najbolji orkestar u Srbiji prati svadbu, draga osoba će biti kao do sada oduševljena kada najbolje trube u Srbiji izvedu pesmu po želji i svaki od 10 članova našeg orkestra da sve od sebe na trubi koje predvodi najbolji trubač Srbije, Marko Danić.

Limeni instrumenti, a posebno truba, plene svako uho kada tonovi visoki i prodoran zvuk pesmu kroji. Taj jedinstveni sklop, pa još u grupi kao orkestar, i najbolji u Srbiji, garant su da svaki povod i razlog za slavlje prođe samo najbolje, kako jedino može, jer Marko Danić, je najbolji u Guči bio, a njegov orkestar je iz godine u godinu sabirao medalje i uspehe u Dragačevu, i gde god se pojave, pobedničko postolje je njima rezervisano.
Cela Srbija je upamtila naš trubački orkestar, posle brojnih priznanja, Žika je da oplemeni svoju emisiju „Žikina šarenica“, pozvao Marka Danića i njegov trubački orkestar, nakon čega su telefoni u navionalnoj televiziji zvonili neprestalno.

Naša relama su zadovoljni žitelji Draginja, celog MAčvanskog okruga kao i cele Srbije. Naše trube čule su se i kroz celu Evropu, Hrvatska, Crna gora, Bosna i Hercegovina, Rumuija, preko Francuske, Austrije, Nemačke, Švajcarske, i svim drugim velikim gradovima Evrope.
Ne stavljajte datum svoga slavlja na kocku, pozovite najbolje, kao što birate goste, neka Marko Danić sa svojim trubačima najboljim u Srbiji, prenese Vama i Vašim dragima na veselju, atmosferu sa sabora trubača, festivala raznih, i uveliča Vaš dan, da do ranih jutarnjih zraka sunca osetite svu moć trube u rukama najboljih trubača u Srbiji i Mačvanskom okruku, orkestra Marka Danića.

Kontaktirajte nas, u vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi