TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Zlatibor

Trubači Zlatibor

Zlatibor Trubači

trubaci Zlatibor

Veliko prostranstvo, prošarano brdima i prirodom, a vetar kao božanstvene arije raznosi zdravlje i pozdrave domaćina Zlatiborskog okruga. Nije vetar samo te reči dobrodošlice pevao, često se na obroncima planine, još od srednjeg veka začula truba, koja je nosila pobede Srpske vojske, slavila druge značajne praznike i veselja.
Truba je u našem narodu uvek bila prisutna, a posebno u ovom delu Srbije. Taj fantastični instrument je kroz vekove, bio nekad i jedini na svim proslavama, uz narodnu nošnju, koja je pogotovo prisutna na celom zlatiboru i svim selima u okolini, trubači su bili uvek tu.

I sada su sa Zlatiborcima trubači, i to najbolji na zlatiboru, trubački tim profesionalaca Marka Danića redovno je prisutan na Zlatiborskim veseljima, na poziv, i preporuku, uvek dolazimo za Vas, jer ko zna da bolje uživa u trubi od samih domaćina i njihovih gostiju Zlatibora.
U istom sastavu, brojimo 10 članova našeg orkestra, dobro se poznajemo i jednim migom prelazimo sa pesme na pesmu koje najbolje izvodimo u celoj Srbiji. Zbog Vas i ljubavi prema trubi, 20 godina usavršavamo sve pesme, po vašoj želji, na Vašem veselju, od rođenja deteta, rođendana, do slava i novih godina, na poziv svakog Zlatiborca brzo smo na lokaciji koju predložite, i stare narodne pesme, kola, savremene i strane numere, izvodimo sa uživanjem za svakog Vašeg gosta.

Jedno od porekla imena Zlatibora je i zlato, iste boje su naše trube, i ne samo boje, često su trube u našim rukama bile okićene nagradama, zlatnim, koje nam je žiri na saboru trubača u Dragačevu dodelio kao najboljima.
Za Zlatiborce smo uvek spremni, redosled pesama bez kojih ni jedan zlatiborac slavlje ne završi, ali i na predloge Vaše, domaćina, kumova, svatova ili drugih gostiju, pravimo zajedno sa Vama najbolju listu pesama za samo Vaše veselje.
Proverite kod drugih slavljenika gde smo nastupali, za Marka Danića i njegov orkestar trubača najboljeg u Srbiji i Zlatiboru, svu su čuli, ne gubite vreme, pozovite nas i rezervišite najbolju zabavu na celom Zlatiboru uz naše nagrađivane trube, jer mi smo najbolji, a sa Vama, pamtiće nas cela Srbija po dobrom provodu i pesmi.

Kontaktirajte nas, u vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi