TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Kragujevac

Trubači Kragujevac

Kragujevački Trubači
Kragujevac

Kragujevac

Trubački sastav Marka Danića, najbolji sastav u Srbiji, Uvek najbolji provod u Kragujevcu i celoj okolini. Krštenja, rođenja, mature male ili velike, slave i svadbe i sve druge svečanosti, za Vas je tu trubački sastav višestrukog pobednika i učesnika redovnog u Guči, najbolja truba Guče, osvajači Vlasinskog kola i sveprestižne nagrade jer ,i smo najbolji trubači Srbije.

Kod Vas smo u Kragujevcu i okolini na svim događajima, Vaš poziv za najbolje trubače i orkestra garantuje najbolji provod i zabavu za svaki Vaš radostan događaj.
Sve najbolje svadbe ne mogu da prođu bez najboljeg trubačkog sastava Marka Danića, najbolja muzika po želji mladenaca i svatova, idemo po mladu i sa svatovima, sviramo sve po željama a imamo i širok repertoar svih pesama, od tradicionalnih kola i drugih starih pesama do svih zabavnih i narodnih melodija domaće i strane muzike, svaku Vašu želju za pesmom možemo da ispunimo.

Zajedno sa kumom, domaćinom, idemo i udovoljavamo svakoj Vašoj želji za pesmom koja iz naših truba i tima profesionalaca, veselje diže do granica užitka za pamćenje.
Izvodimo sve pesme koje poželite, kvalitetno i autentično, prilagođeno Vašim zahtevima da svaki sekund i ton iz najboljih truba Srbije zvuči kao poziv na najbolju zabavu.
Za Kragujevac i sva okolna mesta, sa radošću prihvatamo poziv i često se vraćamo po pozivu, jer uvek ostavljamo dobru atmosferu sa najvećim timom profesionalaca u Srbiji na trubi.

Poznaju nas svi restorani, diskoteke, splavovi, noćni najveći klubovi… Na otvorenom ili na čardi, sa nama, pesma iz trube najbolje se čuje.
Tradicionalne slave kod domaćina ili mesta celog, nove godine, orkestar Marka Danića i svaki član daje najbolje od sebe da pesma bude lek za dušu.
Označite svoj uspeh i proslavu većom sa trubama i profesionalnim sastavom Marka Danića koji sa svojim orkestrom, i malo veselje napravi na nezaboravanu noć.
Pozovite nas i stavite pečat na najveseliju muziku u Kragujevcu i okolini, za Vas smo tu da na uvce odsviramo, najbolji trubački sastav, trubači Kragujevca Marka Danića.

Velika imena naše estrade su stajala sa našim orkestrom naboljih trubača, sviramo sve pesme od tradicionalnih izvornih, do savremenih pa i stranih popularnih pesama pa i samog Jazz-a.
Slavljenici ili ako želite da iznenadite dragu osobu, sa nagrađivanim orkestrom koji okuplja Marko Danić, sve proslave, žurke i zabave ostaju kao najbolja uspomena, Zato ne tražite dalje, najbolji trubački sastav je pred Vama, pozovite nas i uverite se i imaćete najbolju proslavu bilo kod događaja o kome će se dugo pričati.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

 

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi