TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Negotin

Trubači Negotin

Negotin Trubači

trubaci negotinNije slučajno da Negotinci i sav Borski okrug ume da ceni pesme iz naših truba, jer mi smo najbolji trubački sastav Srbije, pod palicom Marka Danića.
Građani Negotina, uživali su mnogo puta u kvalitetu naših nastupa, jer rodno mesto Stevana Mokranjca, svim žiteljima Borskog okruga, usadio je smisao za dobru muziku i trubu, koju izvode najbolji trubački tim u Srbiji.

Truba kao drevni instrument, postoji sa svojim limenim specifičnim visokim i jakim zvukom, duže od 16.veka, od prvog dana Negotina, i do danas, mnogi prokušavaju da usavrše, mi smo osvojili mnoge prestižne nagrade na najvećem takmičenju trubača u Guči, kao najbolje izvedeno „Vlasinsko kolo“, najbolja truba Guče, pripala je jednom od desetorice u orkestru, Marku Daniću, dok je kao najpopularniji sastav Guče, naš orkestar, koji Vas uveseljava već 20 godina, pripala nama nekoliko puta.

Najpopularniji sastav Guče

Negotinski, Borski okrug i okolna mesta, pa i državljani Rumunije i Bugarske, prelazili su granice da čuju naše trube, jer samo najbolje pesme, uz veliki repertoar domaćih i stranih numera, starih, tradicionalnih, tako i novijih pesama, Jazz-a i drugih žanrova.
Nije slučajno publika i cela Srbija, bila oduševljena emisijom „Žikina šarenica“, kada su naše trube zasvirale, i druge zvezde naše estrade, bez daha svoju publiku ostave kada ih prati najbolji trubački orkestar u Srbiji, trubački tim Marka Danić.
Sviramo gde Vi poželite, sami izaberite pesme za svoje slavlje, ili uz naš predlog uvrstite pesme u jedinstvenu listu, mi izvodimo svaku pesmu, u najboljem izdanju, za veridbe, svadbe, rođendane, krštenja, rođenja, mature, česti smo gosti i ponovo dolazimo u najekskluzivnije restorane, noćne klubove, tresle su se mnoge šatre i čarde, diskoteke zaneme kada naša truba krene, noć postaje kratka za svu čaroliju koju truba u rukama profesionalaca pruža.

Nastupamo profesionalno više od 20 godina, uz Vas smo uvek, i slobodni da odgovorimo svakom Vašem zahtevu i veselju, samo predložite, nove godine, slave, proslave gradske ili domaćinske, kod poznatih DJ-jeva smo uvek gosti, budimo zajedno u magičnim tonovima i pesmama koje samo trube uvežbanog najboljeg trubačkog orkestra u Srbiji, Marka Danića mogu da iznesu.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

 

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi