TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Šabac

Trubači Šabac

Šabački Trubači
Šabac, tvrđava

Šabac, tvrđava

Kod reke Save, Šabac i sva mesta oko Šapca, čuli su za trubački sastav Marka Danića i da je najbolji sastav u Srbiji, provod najveći u Šapcu i svoj okolini.
Punoletstva, krštenja, rođenja, mature male ili velike, slave i svadbe i sve druge svečanosti, za Vas je tu trubački sastav višestrukog pobednika i učesnika redovnog u Guči, najbolja truba Guče, osvajači Vlasinskog kola i sveprestižne nagrade jer ,i smo najbolji trubači Srbije.

Šabac kao grad legendarne pesme pamti Muziku iz trube naše na svim događajima, Vaš poziv za najbolje trubače i tima uvežbanog na trubi garantuje najbolji provod i zabavu za svaki Vaš veseo događaj da bude još na većem nivou.

Svaka dobra svadba mora čuti trubački orkestar Marka Danića, muzika po želji mladenaca i svatova, svi zajedno po mladu i sa svatovima, sviramo želje Vaše pratimo a imamo i širok repertoar svih numera, od kola izvornih i drugih starih pesama narodnih, do svih zabavnih i narodnih melodija domaće i poznate strane muzike, ispunjavamo sve Vaše želje za dobrom pesmom.

Kumovi ,Svatovi, Slavljenici i, sa domaćinima, idemo sa vama u susret svakoj Vašoj želji za pesmom koja iz naših truba i tima profesionalaca, veselje čini najboljim u Ljigu i okolini.
Od nas boljih nema za Pesme sve koje želite, kvalitetno i najbolje, prilagođeno Vašim zahtevima da svaka melodija od najboljih trubača Srbije zvuči kao poziv na najbolju zabavu.

Uvek u Šapcu i okolini Šapca, u sreći prihvatamo poziv i rado se vraćamo po Vašem pozivu, jer gde mi dođemo, ostavljamo dobru atmosferu sa najvećim timom profesionalaca u Srbiji na trubi.
Mogli ste nas sresti u svim poznatim restoranima, diskotekama, splavovima, noćnim najvećim klubovima… Pod nebom ili pod šatrom, sa nama, pesma iz trube daleko se čuje.

I naša i svedska godina nova, slava kod domaćina ili celog mesta ne prolazi bez orkestra Marka Danića i svaki trubač daje najbolje od sebe da pesma bude lek za dušu.
Proslave kao nove godine većom učinite sa trubama i profesionalnim sastavom Marka Danića koji sa profesionalcima, orkestrom, svako veselje napravi za pamćenje.

Budite slobodni i pozovite nas i i proslavite uz najveseliju muziku u Šapcu i okolini, za Vas postojimo da na uvce pevamo, najbolji trubački sastav, trubači Mladenovca Marka Danića.
Proslavljeni sa imenima naše estrade, sviramo sve pesme od tradicionalnih izvornih, do savremenih pa i stranih popularnih pesama pa i samog Jazz-a.

Slavljenici ili ako želite da iznenadite dragu osobu, sa nagrađivanim orkestrom koji okuplja Marko Danić, sve proslave, žurke i zabave ostaju kao najbolja uspomena, Zato ne tražite dalje, najbolji trubački sastav je pred Vama, pozovite nas i uverite se i imaćete najbolju proslavu bilo kod događaja o kome će se dugo pričati.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi