TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Novi Pazar

Trubači Novi Pazar

Novi Pazar Trubači

trubaci novi pazarPoštovani građani Novog Pazara, pred Vama je najbolji trubački sastav u Srbiji, iako poznat po dobrom provodu u celoj Raškoj oblasti, orkestar Marka Danića.
Za naš orkestar trubača, čula je cela Srbija, uvek smo tu gde je najbolji provod, i učinimo da našim trubama zabava bude nezaboravna. Ni Evropa cela nije mirno sedela kada smo u najvećim gradovima Hrvatske, Crne gore, Bosne i hercegovine, Rumunije, Austrije, Nemačke, Švajcarske i Francuske, nastupali sa najboljim izvedbama svih pesama, tradicionalnih, narodnih, modernih stranih i domaćih.

Mnogi gradovi nas zovu više puta da redovno uveličavamo veselja, pa tako i na navećem festivalu limenih instrumenata u Guči gde smo poneli najveće nagrade kao najbolji orkestar nekoliko puta za redom, najpopularniji trubački sastav, najbolje izvedeno „Vlasinsko kolo“, a za najboljeg izbođača na trubi nagradu je poneo Marko Danić koji predvodi ovaj orkestar.

Raška oblast i ceo novi Pazar vole da čuju svoje popularne pesme iz truba najboljeg trubačkog profesionalnog sastava Marka Danića, svadbe, veselja, rođendane, rođenja, su mali deo događaja na kojima pružamo nezaboravne trenutke uz pesme po izboru ili sa naše liste širokog repertoara.

Domaći u Novom Pazaru

U kvalitet izvođenja pesama na svim događajima, pore najboljih klubova, diskoteka, uverili su se kako proslavljene estradne ličnosti, tako i poznati DJ-jevi, i uvek smo pozivani na sve vrste proslava, Vi samo odaberite, ostalo je naša briga.

Žika u „Žikinoj šarenici“, ostao je bez daha kada je truba Marka Danića zapevala svoje tonove, a za njim orkestar profesionalnih muzičara koji već 20 godina, za Vas i zbog Vas postoje, i svakodnevno svojim magičnim prstima teraju ovaj drevni instrument da da sve od sebe da Vaše veselje bude baš najbolje.

Pozovite nas i uverite se u najbolje trubače novog Pazara, cele Raške oblasti, ovog drevnog mesta gde se truba čula vekovima, a sada pred Vama u najboljem izdanju uz svaku pesmu i želju, Vašeg trubačkog orkestra Marka Danića, jer smo najbolji u Srbiji.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi