TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Kučevo

Trubači Kučevo

trubaci KučevoPredstavljamo Vam, iako Braničevski okrug već zna, najbolju trubu Srbije Marka Danića. Česti smo gosti na slavljima u Kučevu, istorijskom mestu, gde reka Pek kao nekad kada se ispiralo zlato, danas ta reka, svedok je zlatnih truba i veselja koja samo najbolji trubački sastav, orkestar Marka Danića, može da ponudi.
Imamo veliko iskustvo, od prvog dana našeg zajedničkog nastupa kao trubača i orkestra truba, do danas, prošlo je 20 godina, na tom putu, svi poznati gradovi širom Evrope, sva mesta u Srbiji, osetili su čar zvuka iz naših truba.

Kučevo Trubači

Gazde lokala, noćnih klubova, velikih i glamuroznih diskoteka, muzičkih spotova poznatih naših estradnih zvezda, do festivala svirača, proslava sela i gradova, Vaš trubački sastav, najbolji je u Srbiji, i za Kučevo i okolna mesta, uvek slobodan da uveseli.
Domaćini ko kojih smo svirali, opet nas zovu i nekoliko puta, jer pamćenje kada se mi pojavimo ne bledi, svatovi su celi pesma, uz nas, uvek najbolje pesme, pa familije, kumovi i rođaci, zovu nas da opet uveličamo svako veselje, jer se zna, bez dobre trube, nema zabave, a sa najboljima, trubačima Marka Danića, proslava svaka, prepričava se dugo.
Zato što imamo veliki reperzoar pesama, svako na svom veselju, lako bira pesmu koja na srcu čeka trubu našu, po želji, sviramo za Vas već spremljene liste pesama, ili po Vašim željama, kombinujemo da Vaše veselje bude uvek najbolje.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

Osvojili smo mnogo prestižnih nagrada, jedna od njih je najpopularniji trubački orkestar i to na najvećem festivalu limenih instrumenata, u Guči. Neke nagrade osvajamo redovno, svake godine, a ni jedna Guča nije bez nas ostala.
Kao u Guču, i na vaša slavlja, u Kučevo, opet se vraćamo, činimo da ukus Guče osetite, slobodu pesme iz najbolje trube Srbije Marka Danića, čuju svi, od gostiju Vaših, da ulica se trese, i ceo Braničevski okrug dobro zna da Vi pravite feštu, i tako neka svi znaju, da ženite sina, verite kćer, pravite rođendan ili krstite dete.
Uvek sa Vama, ako treba da se poštuju običaji, mi ih poznajemo, za domaćinom, za voljenu osobu, na lokaciju koju Vi odredite, jer za Kučevo i sva mesta u okolini, ni ne treba niko drugi nego najbolji trubački orkestar Marka Danića.

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi