TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Niš

Trubači NiŠ

Niški Trubači
Niš, šetalište

Niš, šetalište

Centar Nišavskog okruga, i sam grad Niš, istorijski ima sećanja na pokliče iz truba, pobedničke zvukove truba čule su se na celom Nišavskom području još za vreme cara Konstantina, kada su pobedu odnosile sa velikim vojskovođama.
I danas, trube u Nišu rado se čuju i to naše trube, najboljeg trubačkog sastava u Nišu, jer nas su odlikovali zlatnim medaljama na najprestižnijem i najvećem festivalu na svetu, Guči, gde je Marko Danić vođa profesionalnog trubačkog sastava osvojio „prvu trubu Guče“, a zajedno sa svojim timom, redovni učesnik festivala u Guči, pa kao najbolji i najpopularniji trubački orkestar odnosimo pobede, značajna nagrada za najbolje izvedeno „vlasinsko kolo“, pripada nama.

Grad Niš, često 11.Januara, kao nekad, i danas uz naše trube, slavi svoju slavu, kod svakog domaćina smo rado gosti, kada veselje traži, pesme stare ili nove, domaće ili strane, kolo, narodne i Jazz numere, iz naših truba izlaze da događaj uveličaju i najbolje svi pamte.

Kada svadba treba da se povede, kad na iznenađenje se kum sprema, za mature školske, diplome fakulteta, pesma iz naših truba pleni i dušu leči.
Jedinstvene visoke i prodorne zvukove, Nišavski okrug je čuo iz naših truba i na festivalima, gradskim proslavama, noćnim klubovima, diskotekama, šatorima, gde god se tražio kvalitet više, trubački orkestar Marka Danića je tu.

„Žikina šarenica“, velike estradne zvezde, navijači, uverili su se u naš kvalitet.

Postojimo zbog Vas, već 20 godina u profesionalnom sastavu od 10 članova, gde svaki član daje sve od sebe, da Vaše veselje i radostan događaj, ma koji bio, uveliča do vrhunca, i zoru zajedno na nogama dočekamo.
Sviramo sve pesme, kroz iskustvo i godine zajedničkog nastupa, najbolji trubački orkestar u Srbiji ima veliki repertoar i liste pesama spremne uvek za Vas, po Vašoj želji obogaćujemo redosled sviranja i pravimo ustupke, kako bi baš Vaša proslava bila jedinstvena.
Pozovite nas, uverite se brzo da smo najbolji i ne propuštajte priliku za veselje koje se ne ponavlja.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

 

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi