TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Požarevac

Trubači Požarevac

Požarevački Trubači

trubaci požarevacPožarevac sav i okolina zna da trubački sastav Marka Danića je najbolji sastav u Srbiji, provod za sećanje u Požarevcu i svoj okolini. Punoletstva, krštenja, rođenja, mature male ili velike, slave i svadbe i sve druge svečanosti, za Vas je tu trubački sastav višestrukog pobednika i učesnika redovnog u Guči, najbolja truba Guče, osvajači Vlasinskog kola i sveprestižne nagrade jer ,i smo najbolji trubači Srbije.

Ceo Požarevac pamti pesmu iz trube naše na svim događajima, Vaš poziv za najbolje trubače i tima pofesionalaca na trubi garantuje najbolji provod i zabavu za svaki Vaš veseo događaj da bude još na većem nivou.
Na svadbu, ništa bez trubačkog orkestra Marka Danića, muzika po želji mladenaca i svatova, grupno po mladu i sa svatovima, sviramo želje Vaše pratimo a imamo i širok repertoar svih pesama, od kola izvornih i drugih starih pesama narodnih, do svih zabavnih i narodnih melodija domaće i poznate strane muzike, ispunjavamo sve Vaše želje za dobrom pesmom.

Svatovi, Slavljenici i kumovi, sa domaćinima, idemo sa vama u susret svakoj Vašoj želji za pesmom koja iz naših truba i tima profesionalaca, veselje čini najboljim u Ljigu i okolini.
Pesme sve koje želite, kvalitetno i najbolje, prilagođeno Vašim zahtevima da svaki i ton iz najboljih trubača Srbije zvuči kao poziv na najbolju zabavu.
Požarevac i sva okolna mesta, u sreći prihvatamo poziv i rado se vraćamo po Vašem pozivu, jer gde mi dođemo, ostavljamo dobru atmosferu sa najvećim timom profesionalaca u Srbiji na trubi.
Bili smo u svim poznatim restoranima, diskotekama, splavovima, noćnim najvećim klubovima… Pod nebom ili pod šatrom, sa nama, pesma iz trube daleko se čuje.

I naša i svedska godina nova, slava kod domaćina ili celog mesta ne prolazi bez orkestra Marka Danića i svaki trubač daje najbolje od sebe da pesma bude lek za dušu.
Zapečatite događaj i proslavu većom učinite sa trubama i profesionalnim sastavom Marka Danića koji sa profesionalcima, orkestrom, svako veselje napravi za pamćenje.
Zovite nas i i proslavite uz najveseliju muziku u Mladenovcu i okolini, za Vas postojimo da na uvce pevamo, najbolji trubački sastav, trubači Mladenovca Marka Danića.

Zajedno Nastupali smo uz najveća imena naše estrade, sviramo sve pesme od tradicionalnih izvornih, do savremenih pa i stranih popularnih pesama pa i samog Jazz-a.
Slavljenici ili ako želite da iznenadite dragu osobu, sa nagrađivanim orkestrom koji okuplja Marko Danić, sve proslave, žurke i zabave ostaju kao najbolja uspomena, Zato ne tražite dalje, najbolji trubački sastav je pred Vama, pozovite nas i uverite se i imaćete najbolju proslavu bilo kod događaja o kome će se dugo pričati.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

 

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi