TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Topola

Trubači Topola

trubaci TopolaTrubu su mnogi čuli, imali ispred sebe prilike da upoznaju jedinstven prodoran zvuk koju ona pravi. Samo su građani Topole, i Šumadijski okrug ceo, imali tu čast, da više puta, ispred crkve Presvete Bogorodice u Topoli, koju je još Karađorđe zidao, čuju najbolji zvuk trube, orkestra najboljeg u Srbiji, Marka Danića.
I ne samo Topola, svi događaji od svadbe do veridbe, proslave mature i drugih Vama bitnih dana i noći, trubači Marka Danića do verhunca su više puta, slavlja obogatili pesmama kojima samo trube mogu da oplemene. Najbolji smo u Srbiji, sva mesta u našoj državi, od najboljih restorana, diskoteka, noćnih klubova, do nastupa sa poznatim ličnostima, u emisijama kao što je „Žikina šarenica“, sa najcenjenijim DJ-evima, nastupali smo i uvek dodali slavlju taj ton koji bez greške publika uvek voli.

Topola Trubači

Spremni smo da svo naše iskustvo od 20 godina pretočimo u Vašu želju, da svih 10 članova našeg trubačkog orkestra, za Vašim stolom iznese pesme koje tražite, da osetite svu čar Guče na datum koji je samo za Vas poseban.
Često nas pozivaju isti domaćini, od rođenja deteta do rođendana i veridbe, na maturama smo prisutni uvek kada želite najbolju žurku.
Trubu smo izabrali baš zbog njene specifičnosti, a najbolja truba Guče je upravo Marko Danić. Kroz istoriju, truba je menjala svoj zvuk i oblik, koristila se da obeleži pobede, zvaničnost vladara, pa do današnjih dana preko Jazz muzike, ceo svet dobro pamti zvuk trube i radost koja ona novi, a građani Evrope, Srbije, Šumadije, Topole dobro pamte kada najbolji na trubama, orkestar trubača Marka Danića pesmom raspoloži sve u okolini, koliko god se truba daleko čuje.

U svakom trenutku naša truba je spremna za Vas

Tokom godina, i mnogo pesama sa kojima se rado predstavljamo, za vaše proslave smo unapred pripremili gotove liste, samo izaberite koja najviše priliči Vama i Vašim gostima, spremni smo rado da izađemo u susret i napravimo repertoar pesama koji za Vaš srećan dan je jedinstven od svih drugih slavlja, da i Vaše veselje bude prepričavano dugo u Topoli i celoj Šumadiji.
Možete nas kontaktirati na više načina, u svakom trenutku smo spremni za Vas, izaberite broj telefona, u svakoj smo mreži, bliži Vama, ne propustite priliku za Vaš dan, koji trubači najbolji u Srbiji, lako povedu u duboku noć iz truba najbolji, na čelu sa Markom Danićem.

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi