TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Trstenik

Trubači Trstenik

Trstenik Trubači

trubaci Trstenik

Pobede za Srpski narod kroz vekove dobro svi pamtimo. Trstenik i Rasinski krug, je izvojevao i borio se do pobede od Rimske imperije, preko Turaka do danas. Uvek pobednici, slavili su svoje uspehe kroz pesmu i dobro poznate trube koje su u Rasinskom okrugu neizbežne kroz vekove do danas.
Prirodno dobre atmosfere na svim slavljima samo trube mogu doneti, a kada pod prstima najbolje nagrađivane trube u Srbiji, Marka Danića pesma počne, još sa prvim tonom, svi prisutni su na nogama, kada se ostalih 10 truba u našem orkestru priključi, prodornost pobede pesme, slobode i radosti zatrepere u svakom prisutnom gostu, a domaćini u Trsteniku uživaju u slavlju i ponosni na dobro raspoloženje svojih gostiju.

Naš orkestar trubača se okupio i postoji u istom sastavu 20 godina. Za taj period medalje i prva mesta na svim najvećim takmičenjima, među kojima najviše sabor u Guči, čine naš sastav profesionalaca na trubi najboljim u Srbiji. Trstenik i Rasinski okrug odavno ne proverava kvalitet pesme iz naših truba, svi su čuli za najbolje proslave bilo one veridbe, ili svadbe, kada se svatovi povedu sa kumom, zna se, Marko Danić nosi svu radost i sa Vama trenutsci su nezaboravni. Svaki đak ostaje upamćen po trubama našim kada maturu slavi, diplome fakulteta ili rođendane, sve proslave koje su Vam bitne ili samo želite da sa najmilijima provedete veče i žurku usijate do jutra, najbolji trubači Srbije i Marko Danić kao najjača podrška za Vas je tu.

Najbolji su uvek uz najbolje, zato je Srbija i pobeđivala vekovima i postoji i dana, kao plemenit narod, muzikom je slavio sve. Mi smo nastupali sa najboljima sa naše muzičke estrade, nagrada za orkestar koji sabira najviše publike u Guči kada nastupa, su i više od dokaza da ljubav i srce ne biraju, samo se prepustite, pesma prodorna i specifični tonovi truba naših osvojiće i Vaše goste.
Želje Vaše su sve uvek ispunjene, bilo da poželite narodnu muziku, staru ili modernu, zabavne pesme, bilo koji žanr, tradicionalna ili kolce, ako Vaš gost želi instrumental ili čak strane hitove i Jazz numere, samo sa Markom Danićem svi su zadovoljni. Velike liste pesama su spremne za svaki događaj, sa Vama i Vašim predlozima, napravite slavlje autentičnim, jer sa najboljim trubačima u Srbiji to lako možete i sa najboljom trubom u Trsteniku, budite i Vi najbolji.

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi