TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Beograd

Trubački orkestar Marka Danića Beograd

Beogradski Trubači

Trubači Beograda, najbolji sastav u Srbiji, za sve Vaše proslave, i zgoditak, tu je trubački sastav višestrukog pobednika u Guči, najbolja truba Guče, osvajači Vlasinskog kola i mnoge druge prestižne nagrade što nas stavlja u vrh najboljih trubača Srbije.
Prisutni smo na svim događajima u Beogradu, rado pozivani i da ponovo učestvujemo na svim veseljima, od proslave pobede na utakmicama, navijača, klubova, kod svake vrste pravih proslava tu su trubači koje je okupio Marko Danić.

Beograd, pogled sa Kalemegdana

Beograd, pogled sa Kalemegdana

Trubači za svadbe Beograd

Na svadbama u Beogradu smo neizostavni deo veselja, najbolja muzika po želji mladenaca i svatova, idemo po mladu i sa svatovima, sviramo sve po željama a imamo i širok repertoar svih pesama, od kola i drugih starih pesama do svih zabavnih i narodnih melodija domaće i strane muzike.

Dočekujemo goste, idemo za kumom uz pesmu po mladu, sve želje ispunjavamo da Vašem veselju podignemo atmosfetu, zato smo tu i garantujemo provod najbolje trubače u Srbiji i profesionalcima za proslave.

Sa nama je Žurka i veselje do zore zagarantovano a bez nas se ne može ni zamisliti dobra zabava.


https://www.youtube.com/watch?v=X-JWJdAMKyc&feature=youtu.be

Po želji sviramo svu muziku a imamo liste pesama koje možete odabrati i menjati po Vašoj želji jer mi smo tu zbog Vas, da udovoljimo svakom domaćinu i svakom zahtevu.
Videli su nas svi poznati splavovi, restorani, diskoteke, kafane i noćni klubovi.

Trubači Beograd cena

Naša cena je najbolja cena trubačkog orkestra za sve vrste veselja. Sviramo svaku vrstu muzike uz najbolje cene trubačke muzike za slavlja. Žurke nezaboravne do zore za rođendane, slave, nove godine i godišnjice i sve druge događaje, ne prolaze bez naših truba profesionalaca i svaki član daje najbolje od sebe da pesma bude lek za dušu.
Svaki Vaš uspeh, mnogo je veći uz prave trube i profesionalni sastav Marka Danića koji sa svojim orkestrom, i malo veselje napravi na nezaboravanu noć.


Trubači Beograd telefon

Vaše je da nas pozovete, i lako se dogovorimo oko bilo kog angažovanja, za Vas smo tu da na uvce odsviramo, najbolji trubački sastav, trubači Beograda Marka Danića.

Svirali smo sa celom našom estradom, sa poznatim ličnostima narodne i zabavne muzike, poznajemo repertoar kako stare, tako i sve druge žanrove pa i Jazz muzike i sve moderne i pesme u trendu.
Jer tu smo samo za Vas, da podignemo veselje i uveličamo radost događaja.

Zato ne tražite dalje, najbolji trubački sastav je pred Vama, pozovite nas i uverite se i imaćete najbolju proslavu bilo kod događaja o kome će se pričati.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi