TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Valjevska Mionica

Trubači Valjevska Mionica

Valjevska Mionica Trubači
Mionica, park

Mionica, park

Svi su za najveći festival trube, za Guču čuli, i cela Srbija je kao i Mionica, čula za najpopularniji trubački sastav, orkestar Marka Danića, i za njegov profesionalan tim trubača od 10 članova.
Mi za Vas pesmu sivramo već 20 godina, na takmičenjima, i svim događajima gde gostujemo više puta za redom.

Rame uz rame sa najboljima uvek, pevačima, DJ-jevima, na svim mestima, od šatora, čarde, do hotela i restorana, po celoj Srbiji, samo najbolji za Vas, orkestar najbolji je u Srbiji, ali za nas su čuli mnogi Evropljani, hrvatska, Crna gora, rumunija, Bosna i Hercegovina, francuska, italija do Švajcarske, i svi veliki gradovi Evrope.
Truba je jedinstven instrument, među najstarijima na svetu, proizvodi prodorne i visoke specifične zvukove, kada se udruže, čarolija je veća, a pesme koje za Vas spremamo, bolje zvuče, jer ih sviraju najbolji u Srbiji, naš orkestar više puta nagrađivan, orkestar Marka Danića.

Mionička varoš

Rado će se za vas, naše iskustvo udružiti, ceo tim orkestra na trubi, sve godine uspeha, da Vaše veselje, noć ili dan, napravi veličanstvenim.
Mioničku varoš smo mnogo puta u radosti dočekali i u sreći ostavljali, sa obe strane reke Ribnice, znamo kako da Vas oraspoložimo i u tome smo najbolji.

Budite toliko slobodni da sami izaberete pesme za svoj rođendan ili slavu, proslave godišnice, obeležavanje datuma, na trgu, vašaru, restoranu, gde god da je to potrebno.
Godinama najbolje izvodimo svaku vrstu muzike, da li narodnu, ili stranu, novu ili staru, po Vašoj želji, onako kako dolikuje pravom veselju, najbolje trube su tu, čekaju Vašu proslavu, i ceo orkestar Marka Danića spreman je da Vam izađe u susret.
Zato pitajte, pozovite, uvek smo za ceo Kolubarski okruk, za Mionicu varoš nam dragu, slobodni i rado se odazivamo jer mi smo najbolji trubački orkestar u Srbiji.

Kontaktirajte nas, u vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

 

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi