TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Kruševac

Trubači Kruševac

Kruševac Trubači

trubaci kruševacReka Rasina koja kroz Kruševac nosi zvuke najboljeg trubačkog orkestra u Srbiji, pamti naše nastupe, orkestra koji je višestruko nagrađivan u Guči, gde je Marko Danić, odneo pobedu „prva truba Guče“.
Kroz celo Zapadno Pomoravlje ori se pesma našeg trubačkog profesionalnog tima, jer samo najbolji trubački orkestar u Srbiji može toliko pesama i širok repertoar da ponudi u najboljoj izvedbi za ceo Rasinski okrug.
Osvajali smo i druge prestižne nagrade, najbolje izvedeno „Vlasinsko kolo“, „najbolji trubački orkestar Guče“, u velikim konkurencijama smo izvojevali ubedljive pobede, da bi za Vas, upriličili još bolju muziku za Vašu proslavu.

Profesionalno se bavimo muzikom, naljbolji trubači su u sastavu više od 20 godina, gde svaki član daje poslednju suzu energije da Vaše veselje i bilo koju proslavu učini još bogatijom, na čelu sa Markom Danićem.
Imamo bogato iskustvo nastupajući po celoj Srbiji, svi poznati splavovi, noćni klubovi, diskoteke, festivali, gradske i druge proslave, mogli su se uveriti i rado se ponovo odazivamo na poziv na sve događaje svake godine.

Profesionalni muzičari

Pored naše zemlje, pamte nas ljubitelji dobre trube i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj gori, Rumuniji, Austriji, Francuskoj, Švajcarskoj, i mnogobrojni drugi gradovi širom Evrope.
Nije slučajno da baš ovaj limeni instrument, truba, uveseljava toliko. Sa dugom istorijom, i tradicijom u našem narodu, ovladali smo magičnim tonovima shodnim samo trubama, i za Vas, iznosimo Vam poznate pesme, narodne izvorne, savremene pesme, kola, domaću svu i stranu muziku, pa i Jazz, najbolje što možemo, jer Vi zaslužujete najbolji trubački orkestar Marka Danića.
Svadbe dugo pamćene, ne zna im se broj, veridba, rođenja, mature, ispraćaji, rođendani, i svaka druga zgoda, ceo Rasinski okrug i Kruševac dugo pamte te pesme iz naših truba i veselja bez predaha sa prvim zracima sunca u zoru.

Po vašoj želji, na slavama, novim godinama, ili iznenađenje za Vašu dragu osobu, ne razmišljajte dugo, pred Vama je jedini najbolji trubački sastav Srbije, jer Vaše slavlje zaslužuje samo najbolje.
Kontaktirajte nas na jedan od tri broja, uvek slobodan trubački sastav, za ceo Kruševac i okolinu, profesionalan tim od 10 članova, orkestar Marka Danića.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi