TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Aleksinac

Trubači Aleksinac

Aleksinac Trubači

trubaci gornji milanovacMesto kao što je Aleksinac i sva okolina, zaslužuje najbolje trubače, profesionalan tim trubača najboljih u celoj Srbiji a to je orkestar Marka Danića. Osvajali smo mnoge prestižne nagrade, u Guči, gde su samo najbolji trubači, osvojili smo „najbolja truba Guče“,inače smo redovni na svakom takmičenju u Guči, osvajači „Vlasinskog kola“ i veliki broj drugih prestižnih nagrada.

Da ugođaj bude veći, naš asortiman pesama je ogroman, kako stare narodne izvorne pesme, tako sva kola, do moderne domaće i strane muzike, pa čak i Jazz-a.
Publika i gledaoci Žikine šarenice, ostali su bez daha kada zasvira najbolji trubački sastav Srbije.

Trubači za svadbe Aleksinac

Nastupali smo po celoj Srbiji kao i u inostranstvu, najbolji restorani, noćni klubovi, diskoteke i splavovi, razne fešte i festivali, pod nebom ili šatrom, još pamte dane i noći do zore, jer sviraju iskusni trubači, najbolji u Srbiji.
Za nas su događaji kao veridbe, svadbe, krštenja, rođenja deteta, mature bile male ili velike, rođendani, i svi drugi događaji koje želite proslaviti uz najbolje trube i zvuke svih popularnih pesama, poziv koji uvek rado prihvatamo.
Zajedno sa kumom, domaćinom veselja, idemo rado i sviramo najbolje pesme dok ulicama truba se naša čuje.

Kvalitet naših izvođena potvrđuju mnoge estradne zvezde naše, Dj-evi i drugi poznati izvođači Srbije, rado prihvataju trube naše, jer Marko Danić ima najbolje profesionalce spremne da udovolje svakom uhu i želji.

Liste pesama imamo spremne, za Vas, kada domaćin poželi, uvek smo tu da udovoljimo sa izmenom naše liste kako bi slavlje bilo još veće i najbolje za Aleksinac i celu okolinu.
Nova godina, švedska ili Srpska, slava da bude glamurozna, diploma da se proslavi, za svaki Vaš najlepši trenutak, uvek da raspale trubu i zvukom protresu najbolje što mogu, virtuozi na trubi, najbolji u Srbiji, orkestar Marka Danića, priskače u pomoć.

Za Vas smo uvek tu, slobodni da udovoljimo i zajedno napravimo svaki Vaš dođaj još boljim, pozovite nas na jedan od brojeva jer u mreži smo Vašoj, brigu o najboljem veselju, prepustite nama i iz sećanja niko brisati neće zvuke iz naših truba, najboljih trubača Aleksinca i okoline.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

 

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi