TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Zaječar

Trubači Zaječar

Zaječar Trubači

trubaci ZaječarPred Zaječarcima je jedinstvena svaka zabava i veselje, jer zna Zaječar ceo, kao i Timočka krajina, kako se treba veseliti i za koju zgodu pesmu izabrati. Birali su mnoge, ali kada je Zaječar čuo za najbolju trubu Guče i Srbije, Marka Danića, a ovaj grad, najveći u istočnoj Srbiji, uvek je zvao na svoja veselja samo najveće, kao što je naš trubački orkestar.

Pobeđivali smo mnogo puta, gde smo pozivani, dali smo samo najbolje od sebe, svaki ton iz naše trube, uvek je perfektan, da svaki gost može da oseti i podigne ruke, pesma koju sviramo, radost nosi i pobeđuje svakoga.

Timočka Krajina, istočna Srbija, Zaječar

Guča je za nas domaći teren, nosili smo pobede kad god bi se sastali, kao najpopularniji, kao trube koje najbolje izvode pojedine pesme, i to u celoj Srbiji.

Trubači za svadbe Zaječar

Inostranstvo nas zove uvek kada svadba treba da se pamti, a trubači za svadbe Zaječar će najbolje odsvirati svaku svadbu i veselje u Zaječaru. Bilo koji Vaš događaj, ne prolazi bez dobre pesme iz trube najboljih trubača, 10 članova našeg orkestra stalno vežba sve pesme da lista vaših želja bude potpuna i bogatija a gosti veseli i raspoloženi.

Budite sa najboljima

Ostali smo zapaženi na mnogim nastupima, osim prestižnog najvećeg festivala limenih instrumenata, naše trube krasile su pesmom i druge poznate umetnike, pa pevači i zvezde estrade ponovo nas rado zovu, DJ-jevi su svoje nastupe učinili nezaboravnim kada je Marko Danić sa svojim pobedničkim trubama podigao publiku.

Na otvaranjima najlepših hotela, restorana, kada su važni događaji, od navijača, do novih godina, pobedničke i slavljeničke pesme zajedno iznosimo sa Vama, jer sa najboljim ansablom trubača u Srbiji, ne može da ne bude slavlje do prvih zraka Sunca pa i dalje u dan.
Iskoristili su Zaječar i Timočka krajina, da čuju naše nastupe, zovite i Vi, budite sa najboljim, neka pesma poteče iz najboljih truba u Srbiji, i Marko Danić će učiniti sve da ostanete veseli i raspoloženi.

Kontaktirajte nas, u vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi