TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Soko Banje

Trubači Soko Banje

Soko Banja Trubači

trubaci soko banjaKada se između Balkanskih planina pesma ori, trube veselje vode, onda znate da ste u Soko Banji, istorijskom mestu koji su mnogi velikani posetili, pa i najbolji trubači u Srbiji, orkestar Marka Danića.
Volimo da smo u ovom kraju, kao trubači za rođendan, krštenje se slavi, nova godina ili veridba, uvek Sokobanjci samo najbolje traže, pesmu iz naših truba.
Domaćini svi, zovite nas opet, da drevnim limenim instrumentom, naš orkestar od 10 profesionalnih članova, zasvira po Vašoj želji.

Trubači za svaku radosnu priliku

Za pesme ne brinite, za Vas smo pripremili repertoare za svaku Vašu radosnu priliku, i čekamo na Vas da predložite Vama omiljene pesme pa da Orkestar Marka Danića, Najbolji u Guči, baš na vašem veselju podigne sve na noge.
Sačekati zoru uz najpopularniji orkestar u Guči i celoj Srbiji, Marko Danić kad povede, svima je jasno zašto je nagrađivan.

20 godina smo na sceni muđu Vama, kad god pesma stara ili moderna, kolo ili strano, odsvirati treba, ne tražite dalje, najbolji su tu među Vama, trubački orkestar najbolji u Srbiji.
Za nas su drugi pričali da smo najbolji, „Žikina šarenica“, druge zvezde pevačke, najbolji klubovi, splavovi, restorani i trgovi, samo zbog Vas, sve nagrade su pretočene u Vaše veselje, da prođe kako jedino može, najbolje.

Trubači Soko Banja za svadbe

Trubački orkestar Marka Danića - Trubači za svadbe

Soko Banja i cela okolina, sav Zaječarski okrug , svaku slavu rado zove naš orkestar, upravo zbog na daleko poznatog najboljeg trubača Guče Marka Danića.
Sve pesme koje želite, bilo koje vrste i žanra, mi sviramo, sami izaberite kojim redosledom i kako želite, a timu profesionalace prepustite da baš Vaša lista bude izvedena najbolje moguće, za Veselje kakvo zaslužujete.
Telefon čeka na Vaš poziv, tu je Viber i mejl i whats up, da bi Vama bili bliži, za sve Sokobanjce, i sav Braničevski okrug.

 

Kontaktirajte nas, u vašoj smo mreži

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

 

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi