TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Brus

Trubači Brus

Brus Trubači

trubaci Brus

Od momenta kada se odlučite za proslavu Vašeg radosnog događaja, ili obeležavanje datuma Vama bitnog, ne prođe puno vremena, a kada ste sa najboljima kao podrška, sve je olakšanje. Neka i ovaj put sa Vama budu u Brusu i celom Rasinskom okrugu, najbolji trubači Srbije, i najbolja truba Srbije Marko Danić.
Ne treba puno za dobro slavlje, ali ne dozvolite da Vam ono najbitnije zafali, a to je dobra muzika, ustvari najbolja, trubači, osvajači najvećih priznanja u Srbiji, na saboru trubača u Guči, trubački orkestar Marka Danića, bez oklevanja i pauze, ceo Brus će sa Vašim gostima podići na noge i tako veselo ostati do ranih jutarnjih sati.

Više godina za redom na najvećem saboru limenih instrumenata u Dragačevu osvajamo prestižne nagrade, imeđu njih su najbolje izvedena kola, koja čekaju i Vaše slavlje da domaćina, kumove i goste opet povedu u kolo i to najbolje kao što to jedino mogu trubači Marka Danića.
Truba je u Srbiji dobro znan instrument, kroz vekove se tonovi trube čuju i odjekuju padinama Kopaonika, pa i celog Rasinskog okruga i istoimene reke. A Marko Danić, na ovom instrumentu nosi slavu najboljeg izvođača, da Vaše proslave, veridbe, venčanja, slave, rođendane i sve druge dane koji traže svečanost ili iznenađenje, oraspoloži.

Za pesmu nemojte brinuti, nema te koji ovih 10 profesionalnih trubača nisu dobro uvežbali i srcem izveli pred Vas. Jer 20 godina sa ljubavlju nosimo zlatne trube na sve proslave ne samo po celoj Srbiji, već i po velikim poznatim gradovima širom Evrope, i rado se vraćamo ponovo na pozive i preporuke familija, rodbina i svih koji su nas bar jednom čuli, i poželeli da i njihovo slavlje bude bez premca, najbolje.
Pesme poput kola tradicionalnih, narodne muzike, stare ili moderne, zabavne, instrumentale pa i strane hitove, po Vašoj želji iznosimo pred Vaše goste i pratimo i podižemo atmosferu, jer mi smo najbolji trubači u Brusu i rasinskom okrugu.

Ne čekajte da neko drugi zauzme Vaš termin na radostan dan Vaš, pozovite i uverite se u brz i lak dogovor, jer sa nama je sve moguće, mi smo najbolji trubači u Srbiji, orkestar Marka Danića.

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 3: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi