TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Velika Plana

Trubači Velika Plana

trubaci Velika PlanaLjudi po svojoj prirodi uvek pamte velika imena i značajne ljude, žitelji Velike Plane i Podunavskog okruga, kao svoje komšije pamte mnoge ličnosti kroz istoriju do danas. Često su građani Velike Plane ni ne sluteći, prepričavali svadbu, rođendan, veselja poput krštenja, rođenja ili matura, prisustvovali veličanstvenim izvedbama omiljenih pesama iz truba. Te trube je okupio najbolji trubač Guče, Marko Danić, i od 10 vrsnih muzičara trubača, napravio tim za pobedu, ne samo na festivalima, nego najbolji u Srbiji, i doveo na slavlje na kojem ste baš Vi.
Podunavski okrug, mesta oko i sama Velika plana, vole pesmu truba, u to su nas uverili zadovoljni domaćini, gosti i kumovi sa svadbi gde smo nastupali, ulicama još se čuju zvuci najboljih truba u Srbiji, orkestra trubača Marka Danića. Opština i crkva, dvorište i porta, gde mladenci koračaju, praćeni našim trubačima, restorani gde se slavlje nastavlja, uvek uz Vas, Marko Danić i njegov trubački orkestar.

Velika Plana Trubači

Kada ste u kolu, u žaru igre, pesmom oplemenjeni, zato što upravo kolo koje igrate, svira Marko Danić, dobitnik više prestižnih nagrada na najvećem saboru trubača, Guči, za izvedena kola. Zato nije teško ni jednom gostu, familiji, svoj rodbini iz Velike Plane, da se uključi, i kroz igru najbolje izvedbe tradicionalnog kola, do ranih jutarnjih sati uživa.
Svaki član našeg orkestra, pojedinačno je majstor na svojoj trubi, i sam može napraviti spektakl od bilo koje Vaše želje, a zajedno, 10 članova, pod palicom najbolje trube Srbije, Marko Danić, bilo koji događaj, za Vas i Vaše najmilije, drage osobe, porodicu i prijatelju, voljenu osobu, trubom i pesmom ne dozvoljava da se i jedan minut slavlja zaboravi.

Slavlje u Velikoj Plani

Uverite se u naš kvalitet, mnoge zvezde naše estrade su svojoj publici omogućili da u sastavu sa našim trubačkim orkestrom, provedu se nezaboravno. Zašto i Vi ne bi svojim najbližima, kao i do sada u Velikoj Plani, doveli samo najbolje, nagrađivan višestruko najbolji trubački orkestar u Srbiji, i Marka Danića.
Poželite, predložite, korigujte, naše liste pesama čekaju Vašu slavu, novu godinu, rođendan i bilo koji povod, zahtevajte bilo koji pesmu, iznenadite se kvalitetom i dok ne završite da izgovorite Vašu želju, truba je Već krenula, jer mi smo najbolji u Srbiji trubački orkestar.
Očekujemo Vaš poziv, rezervišite nas da datum koji vam je radostan, provedemo najbolje moguće uz pesme najboljih trubača u Srbiji, orkestra Marka Danića.

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi